reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

HEJO
My jutro mowimy tesciom, a dopiero za pare tygodni moim rodzicom.

Sluchajcie tez macie takie wymeczenie organizmu jakby na przeziebienie ?? Czy to po protu moze mnie cos bierze.... lekko boli mnie gardlo poki co ale nic innego nie meczy. mam nadzieje ze to tylko ogolne zmeczenie organizmu a nie jakies grypsko tfuu tfuu....

reklama
ja tak mialam ale tylko 1 dzien, myslalam ze z lozka nie wstane, glowa mnie tak bolala jak na migrene i wlasnie czulam sie jakbym zaraz miala byc chora, teraz tez czasami mam tak ze jestem przemeczona ale chyba to normalne w naszym stanie

HEJO
My jutro mowimy tesciom, a dopiero za pare tygodni moim rodzicom.

Sluchajcie tez macie takie wymeczenie organizmu jakby na przeziebienie ?? Czy to po protu moze mnie cos bierze.... lekko boli mnie gardlo poki co ale nic innego nie meczy. mam nadzieje ze to tylko ogolne zmeczenie organizmu a nie jakies grypsko tfuu tfuu....

oby to był tyko spadek formy... Ja nim się dowiedziałam, że jestem w ciąży, miałam anginę ropną i leciałam na antybiotykach. Na szczęcie wyniki wyszły ok. Ale przez to m.in. jestem na l4 teraz bo mam pracę taką a nie inną i muszę naładować baterie przed powrotem do niej. Żeby nie było efektu gąbki:-p

Moze rzeczywiscie tylko spadek formy... poza lekkim bolem gardla nic mi w sumie nie jest a tez pobrali mi dzisiaj 5 probowek krwi wiec moze to tez ma swoj udzial w dzisiejszej formie ;)

xdorotaa pobieranie krwi moze miec wplyw - ja mialam dzis rano przed praca pojsc na badania krwi, ale nie bylam w stanie zmobilizowac sie do wstania wczesniej i jutro sprobuje znow tam trafic :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wlasnie szykuje sie na pierwszą wizyte do lekarza... 3majcie za mnie kciuki ... ja tak strasznie sie stresuje że aż biegunki dostalam:) Jak wroce to dam znac co sie tam ciekawego dowiedzialam.

reklama
Suwaczek. Wystarczy nacisnąć na któryś suwczek i otworzyć w mowym oknie. Przekieruje nas na stronę na której będzie można stworzyć własny. Nastepnie wygenerowany kod html (pierwszy) należy skopiować i wkleić w;
krok 1. należy wejść w Twoj profil, tam na rózowym pasku w Operacje a następnie w Edytuj swój profil
Krok 2. W edytuj swoj profil należy wejśc w dodaj sygnaturkę. Tam WKLEJAMY KOD :-)

Gotowe

Do góry