Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny,
Ja po wizycie. Dzidziuś zdrowy, rosnie , serducho bije
Ale jestem szczesliwa![]()
Super! Gratulacje! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny,
Dziewczyny,
hej hej
dziewczyny zblizamy sie wielkimi krokami do DRUGIEGO TRYMESTRU)))
teraz to juz tylko coraz lepsze wyniki badan musza byc
ja cierpie od wczoraj, mam straszne wzdecia. nie moglam sie ulozyc w nocy, caly czas mam wrazenie ze za chwile pekne :/ w kazdej pozycji zle, brzuch mi sie pod biurko w pracy nie miescil, jakbym byla w 6 miesiacu. ledwo wysiedzialam do 17. macie jakies sposoby na to?
Super wiadomość, aż się uśmiechnęłam do monitora :-) :-) :-). Nam wszystkim życzę takich wieści na wizytach. Ja czekam do środy :-)Dziewczyny,
:-)Dziewczyny,
Oj takodliczam dni do IItrymestru !!! - do tego by przeszła mi ta niemoc a wrócił mój naturalny power;-), konca mdłości!!! i by wreszcze czuć ruchy bąblao poznaniu płci nie wspomnę :-)
Ponadto widzę, ze niektóre nasze mamy zaczynaja robic dzidziusiowe zakupy, ja poczekam sobie do stycznia;-)
Dziewczyny,
Hej.
Na wstepie gratuluje szczesliwych wiadomosci z gabinetów.
U mnie slabiutko... codziennie na wieczor mdli i codziennie wymiotuje.. mam zle przeczucia przez te wymioty.. wszedzie sie pisze o porannych mdlosciach i wymiotach.... a ja ciagle na wieczor... i to takie ilosci ze mnie wylatują ze sama nie wierze.... no i juz prawie 4 kg na minusie przez te wymioty jezeli do konca tygodnia nie przejdzie to prawdopodobnie do szpitala na kroplowki bo bedzie odwodnienie(
Poza tym wyskakuja prychy na buzi, cycki bola.. ale tez wieczorem najbardziej, czasem cos pokłuje w brzuchu i pociągnie. Czasem dziwnie mnie bola boczki i brzuch jakbym miala zakwasy....Ogolnie jestem rozbita.
Chyba bede maruda nr 1 na tym forum...![]()