reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej hej

dziewczyny zblizamy sie wielkimi krokami do DRUGIEGO TRYMESTRU:))))
teraz to juz tylko coraz lepsze wyniki badan musza byc:)

ja cierpie od wczoraj, mam straszne wzdecia. nie moglam sie ulozyc w nocy, caly czas mam wrazenie ze za chwile pekne :/ w kazdej pozycji zle, brzuch mi sie pod biurko w pracy nie miescil, jakbym byla w 6 miesiacu. ledwo wysiedzialam do 17. macie jakies sposoby na to?

co na WZDĘCIA W CIĄŻY? - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl

odliczam dni do IItrymestru !!! - do tego by przeszła mi ta niemoc a wrócił mój naturalny power;-), konca mdłości!!! i by wreszcze czuć ruchy bąbla:rofl2: o poznaniu płci nie wspomnę :-)

Ponadto widzę, ze niektóre nasze mamy zaczynaja robic dzidziusiowe zakupy, ja poczekam sobie do stycznia;-)

Dziewczyny,
Ja po wizycie. Dzidziuś zdrowy, rosnie , serducho bije:)
Ale jestem szczesliwa:)
:-)

odliczam dni do IItrymestru !!! - do tego by przeszła mi ta niemoc a wrócił mój naturalny power;-), konca mdłości!!! i by wreszcze czuć ruchy bąbla:rofl2: o poznaniu płci nie wspomnę :-)

Ponadto widzę, ze niektóre nasze mamy zaczynaja robic dzidziusiowe zakupy, ja poczekam sobie do stycznia;-)
Oj tak :tak: Choć mi do poznania płci jakoś się niespecjalnie spieszy... Ale przy pierwszym dziecku to pewnie bardziej obojętne (?)

Ja jak jestem w lempeksach to też rzucam okiem na "dzieciaczki", ale jeszcze nic ciekawego nie znalazłam...

Hej.
Na wstepie gratuluje szczesliwych wiadomosci z gabinetów.

U mnie slabiutko... codziennie na wieczor mdli i codziennie wymiotuje.. mam zle przeczucia przez te wymioty.. wszedzie sie pisze o porannych mdlosciach i wymiotach.... a ja ciagle na wieczor... i to takie ilosci ze mnie wylatują ze sama nie wierze.... no i juz prawie 4 kg na minusie przez te wymioty jezeli do konca tygodnia nie przejdzie to prawdopodobnie do szpitala na kroplowki bo bedzie odwodnienie:((
Poza tym wyskakuja prychy na buzi, cycki bola.. ale tez wieczorem najbardziej, czasem cos pokłuje w brzuchu i pociągnie. Czasem dziwnie mnie bola boczki i brzuch jakbym miala zakwasy....Ogolnie jestem rozbita.

Chyba bede maruda nr 1 na tym forum...:)

Hej.
Na wstepie gratuluje szczesliwych wiadomosci z gabinetów.

U mnie slabiutko... codziennie na wieczor mdli i codziennie wymiotuje.. mam zle przeczucia przez te wymioty.. wszedzie sie pisze o porannych mdlosciach i wymiotach.... a ja ciagle na wieczor... i to takie ilosci ze mnie wylatują ze sama nie wierze.... no i juz prawie 4 kg na minusie przez te wymioty jezeli do konca tygodnia nie przejdzie to prawdopodobnie do szpitala na kroplowki bo bedzie odwodnienie:((
Poza tym wyskakuja prychy na buzi, cycki bola.. ale tez wieczorem najbardziej, czasem cos pokłuje w brzuchu i pociągnie. Czasem dziwnie mnie bola boczki i brzuch jakbym miala zakwasy....Ogolnie jestem rozbita.

Chyba bede maruda nr 1 na tym forum...:)

Nie przejmuj się, całą pierwszą ciążę rzygałam wieczorami i teraz też tak jest.

reklama
Ale dziwi mnie to ze nie mdli mnie jakos tak mega.. ale zawsze zwymiotuje... a po zwymiotowaniu mdlosci odpuszczaja.... chyba ze cos zjem.... to od nowa;/

Do góry