reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczyny.

Chce dolaczyc do waszego grona.Widze ze bardzo duzo juz napisalyscie wiec niestety nie nadrobie tego.Termin obliczony z OM mam na 5.06 , zobaczymy czy sie zmieni po pierwszym USG. Pozdrawiam

reklama
ja syna rodzilam w pazdzierniku to to tragedia byla zimno bylo trzeba zakladac kombinezony rajstopy czapki masakra teraz bedzie super bo cieplutko lada chwila lato no zyc nie umierac nie bedzie trzeba kilka warstw zakladac :) a na zime nasze maluszki pewnie będą już siedziały albo będą uczyły się siedziec :) super :) wyobraźcie sobie świeta bożego narodzenia za rok :) świetnie nie? z naszymi bobaskami :)

o ja tez rodzilam synka w pazdzierniku , i ciesze sie bardzo ze teraz jak urodze bedzie cieplutko :)

Hej Dziewczyny :)

W środę idę na usg genetyczne. Powiedzcie mi jaka powinna być przezierność karkowa? Szukałam troszkę na internecie i wszędzie piszą co innego :(

dokladnie nie szukaj w necie, po co sie stresowac :) lekarz napewno Ci powie wszystko dokladnie :)
a tak apropo to tez mam genetyczne w srode :) jeszcze 3 dni i zobaczymy nasze malenstwa :) ahh nie moge sie doczekac :))

To sporo nas w środe będzie gryźć pazury ze stresu :)

ja chyba sobie specjalnie obetne przed wizyta, zeby sobie nie poobgryzac :) ,
maz to juz na mnie krzyczy ze mam zakaz wchodzenia na forum, bo tylko sie nakrecam i denerwuje :p , mowi ze jak pierwsza ciaze nie bawilam sie w przesiadywanie na takich stronach , to teraz tez nie powinnam tego robic :) a w pierszej ciazy stresu bylo zero :) nawet na usg sie nie balam isc hih

Ja usg genetyczne mam dopiero 9 grudnia, więc jeszcze daleko, ale na szczęście rano - 9.30, więc jak wstanę, to nie będę się stresowała cały dzień :-)
Dzisiaj popijam sok marchewkowo-grejpfrutowy:-). Sokowirówka wróciła do łask :-D

pochwalę sie czyms jeszcze:cool2::cool2:
jak byłam u gina spytałam o ewentualny poród.
Pomijając tego krwiaka wszystko jest ok i przy załozeniu ze tak bedzie do konca - pyt czy czeka mnie naturalny???
Otóz jezeli w miedzy czasie cos by wskazywało na słusznosc cc oczywiscie mi o tym powie;-) ale jesli dalej bedzie ok to decyzja nalezy do mnie!!!!!!!!!
hehe jestem juz po cc i na naturalny musze wyrazic pisemna zgode:cool2::cool2:
a tak sie bałam przymusu:wściekła/y: (jak urodziłam blizniaki przez cc to było mi zal, ze dupa ze mnie nie kobieta, teraz chyba mi sie to zmienia:-p;-) )
Czyli wolisz cc?

Mnie osobiście bardziej przeraża właśnie cc niż poród naturalny...

Hej :) Za mną ciężki dzień :) Ale już jestem w domu i właśnie zjadam obiad. Taddaaaaam: Zobacz załącznik 409522 jakby ktoś nie wiedzial to kotlet z piersi kurczaka nadziewany pieczarkami serem żółtym papryką i ogórkiem konserwowym do tego frytki i sos czosnkowy oraz sos tysąca wysp :) i do tego czywiście czekoladka i pomarańcza. super zestawienie :D
Jak tam mija dzień Wam ?
No super!
Sosik kupny, czy sama robiłaś?

trzeba kilka warstw zakladac :) a na zime nasze maluszki pewnie będą już siedziały albo będą uczyły się siedziec :) super :) wyobraźcie sobie świeta bożego narodzenia za rok :) świetnie nie? z naszymi bobaskami :)

To będą piękne świeta. Nareszcie , tyle lat czekalam :)
Ja też się nie mogę doczekać! W końcu prawdziwe święta, robione z myślą o dziciach! :tak:

reklama
Do góry