reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ja chyba tez juz zapomniałam jak to jest z takimi małymi bobo:sorry:
w sumie jakby wszystko poszło jak byc powinno to też bede miała w domu debiut:sorry: najciezej jest z opcja ciepło mu czy zimno...:eek:

pochwalę sie czyms jeszcze:cool2::cool2:
jak byłam u gina spytałam o ewentualny poród.
Pomijając tego krwiaka wszystko jest ok i przy załozeniu ze tak bedzie do konca - pyt czy czeka mnie naturalny???
Otóz jezeli w miedzy czasie cos by wskazywało na słusznosc cc oczywiscie mi o tym powie;-) ale jesli dalej bedzie ok to decyzja nalezy do mnie!!!!!!!!!
hehe jestem juz po cc i na naturalny musze wyrazic pisemna zgode:cool2::cool2:
a tak sie bałam przymusu:wściekła/y: (jak urodziłam blizniaki przez cc to było mi zal, ze dupa ze mnie nie kobieta, teraz chyba mi sie to zmienia:-p;-) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej :) Za mną ciężki dzień :) Ale już jestem w domu i właśnie zjadam obiad. Taddaaaaam: PB040045.jpg jakby ktoś nie wiedzial to kotlet z piersi kurczaka nadziewany pieczarkami serem żółtym papryką i ogórkiem konserwowym do tego frytki i sos czosnkowy oraz sos tysąca wysp :) i do tego czywiście czekoladka i pomarańcza. super zestawienie :D
Jak tam mija dzień Wam ?

Ja zrobilam szybki obiad skladajacy sie z warzywek pieczonych ziemniakow plus taka kielbasa surowa co sie ja smazy. Ale liczylam po cichu ze maz pojdzie po boczek i bym zrobila szare kluski z marchewka i groszkiem ehhh mowie Wam ja mnie odrzuca od tych ich wynalazkow a teskno mi do polskiej kuchni :) ale nic to, kluski szare zaprogramowane sa na jutro :)

ja tez mam stresa, jak sobie pomysle o tym czerwcu, cieple bodach pajacykach, jak to sie ubiera? A cala reszta? Butle smoki, jakie to skomplikowaneee

Jest zasada, ze maluszka ubierasz 1 warstwe wiecej niz masz sama. czyli jak sa mega upaly i chodzisz wręcz topless, to dzidzi w body z krótkim rekawkiem:)
Wiadomo noworodek prosto ze szpitala musi mieć cieplej, ale później naprawde nie warto przegrzewac. Uważam, ze rodzimy w cudnym miesiącu i ile mniej ubierania i prania hahaha.

pochwalę sie czyms jeszcze:cool2::cool2:
jak byłam u gina spytałam o ewentualny poród.
Pomijając tego krwiaka wszystko jest ok i przy załozeniu ze tak bedzie do konca - pyt czy czeka mnie naturalny???
Otóz jezeli w miedzy czasie cos by wskazywało na słusznosc cc oczywiscie mi o tym powie;-) ale jesli dalej bedzie ok to decyzja nalezy do mnie!!!!!!!!!
hehe jestem juz po cc i na naturalny musze wyrazic pisemna zgode:cool2::cool2:
a tak sie bałam przymusu:wściekła/y: (jak urodziłam blizniaki przez cc to było mi zal, ze dupa ze mnie nie kobieta, teraz chyba mi sie to zmienia:-p;-) )

Dzięki że o tym napisałas, ja miałam właśnie CC i nie chce teraz rodzić naturalnie, znalazłam fajny artykuł o tym Poród po cesarskim cięciu - Mamy z Canpolu radzą - Canpolięc mogę zdecydować się na CC i nikt nie może mi tego odmówić

ja syna rodzilam w pazdzierniku to to tragedia byla zimno bylo trzeba zakladac kombinezony rajstopy czapki masakra teraz bedzie super bo cieplutko lada chwila lato no zyc nie umierac nie bedzie trzeba kilka warstw zakladac :) a na zime nasze maluszki pewnie będą już siedziały albo będą uczyły się siedziec :) super :) wyobraźcie sobie świeta bożego narodzenia za rok :) świetnie nie? z naszymi bobaskami :)

Hej Dziewczyny :)

W środę idę na usg genetyczne. Powiedzcie mi jaka powinna być przezierność karkowa? Szukałam troszkę na internecie i wszędzie piszą co innego :(

reklama
rruurrkkaa najlepiej nie czytać tych bzdur z netu tylko zapytać lekarza podczas robienia usg :) ja też mam w środe i tak właśnie zrobię:p

Do góry