reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Troche popisalyscie dzis. Xdorota mam nadzieje, ze wszystko okaze sie OK.

Macku ja tez planuje porod naturalny, choc z kazdym mozliwym znieczuleniem :-)
Boje sie porodu troche (choc bardziej karmienia- jak juz pisalam), ale wole uniknac operacji, ktore nie sa niezbedne.

Milego wieczoru!

reklama
Ktoś ma wieści od Doroty???
Mi coś dziś brakuje tchu. Mam jakiś taki płytki oddech i często muszę wziąć taki głęboki wdech, żeby się dotlenić...

Miejmy nadzieje, ze wszystko dobrze, ale widziałam zdjęcia i wg. mnie brzuszek Dorocie urósł!
Jejku, mi tez objawy ustąpiły, obiecałam sobie, ze dotrzymam do 3grudnia bez wizyty, ale teraz to już tchórzem jestem podszyta :baffled:

też zaglądam czy dorotka coś napisała.... może faktycznie jest na obserwacji, 3mam kciuki mocno!!!!
ja dziś miałam zalatany dzionek, potem wspaniałe przytulaki z moim S. Niestety dzisiaj trzeba się było pilnować bo płodnam teraz, a badania trzeba zrobić ehhhh.... (w sumie i tak wczoraj nabroiliśmy;P) oj tak nam cudownie, tak byśmy chcieli a tu pilnować się trzeba! co za świat!
Jutro mam wizyte u tej mojej "ulubionej" gin, ma mi przepisać te badania.... NIECH TYLKO SPRÓBUJE TEGO NIE ZROBIĆ!!!! w każdym razie jak wszystko się uda za jakieś 2,5 tyg będę po wszystkich badaniach, wtedy wizyta i diagnoza.... oby wszystkie wyniki okazały się ok, łudzę się że to poronienie było spowodowane infekcjami (grypa żołądkowa w 4tyg i silne przeziębienie w 6 tyg) a nie złymi wynikami....
buziaki dla was kochane!!!
Fajne się już robią te wasze fasolki, coraz bardziej człowiecze:D

o kurcze co za dzien, Dorotka trzymam kciuki!!

widze ze sie rozpisalyscie o porodach, ja sie boje strasznie, jestem mala, waska , podatna na kontuzje bioder i nie wiem nawet czy mi pozwola naturalnie. a ciecia to juz w ogole sobie nie wyobrazam, brrrr
ale tak, czerwiec to bedzie idealna pora, wlasnie pisala do mnie kolezanka czy sie wyrobie do ich slubu w sierpniu:) bedzie cieplo, piekna pogoda i super bedzie wziac maluszka na slub :)

jutro kupujemy aparat fotograficzny wiec bedzie zdjecie brzuszka w koncu!

reklama
Ktoś ma wieści od Doroty???
Mi coś dziś brakuje tchu. Mam jakiś taki płytki oddech i często muszę wziąć taki głęboki wdech, żeby się dotlenić...

an.ka
ja czytalam na pewnej amerykanskiej stronie, ze w tym okresie zwieksza nam sie objetosc krwi o 50%. W ten sposob cialo pomaga macicy rosnac jak i dostarczac wiecej tlenu i substancji odzywczych naszym brzdacom. Przez to zwiekszenie ilosci krwi, serce musi pracowac ciezej by pompowac ja, dlatego naczynia krwionosne sie rozszerzaja a nam czesto brak tchu.
Tez to mam :eek: Czasem tez czuje jak mi bije serducho tak bez niczego, bez stresu, bez ruchu...

A ja znow spac nie moge i pokutuje :baffled:
Weszlam, bowiem myslalam, ze moze sa jakies wiesci od Dorotki

Do góry