Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale nie wiem z jakiego powodu ..nie chyba nie ma jeszcze żadnej dziewczynki u nas...czy ja coś przeoczyłam czy ktoś już wie, że będzie miał dziewczynkę? czy tylko o chłopcach wiadomo?
kamila!
biedactwo, to hormony pewnie, popłacz troszkę to może się "oczyścisz" i będzie ci lepiej
ja raczej nie mam nastrojów do płaczu, częściej mnie jakiś taki wkurw bierze niekontrolowany i niby bez powodu, choć oczywiście powód zawsze się znajdzie

mój tez nigdy nie śpi i nie jestem przyzwyczajona do tej ciszy uwielbiam jak bryka śmieje sie bawi śpiewa tańczy i wymyśla nowe słowakamila!
to ty się ciesz! ile ja bym dała, żeby mój synio usnął i była cisza w domu! na szczęście teraz moja mama trochę go "przejęła" a ja sobie leże z laptopem i buszuję po necie. Mój synek niestety nie śpi już w dzień mniej więcej odkąd skończył 2 lata...
Nie bylo ich, bylo zle, a jak sa, to jeszce gorzej ehhh i kto tu nas zrozumie buuuu chyba sobie tez pojde poplakac, nad sokiem buraczanym 
z tego co czytam to się opyla! jeśli mnie to ma uchronić przed pęknięciem albo nacięciem podczas porodu to zacznę już dziś tylko zapytam ginki czy przy tych plamieniach mogę..
mamina
a sexiki to to co myślę czy może jakiś nowy rodzaj ćwiczeń który się tak ładnie nazywa?![]()