reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

avo
gratulacje! ciekawe, czy będzie dziewczynka, a jak czujesz?
No i wreszcie ktoś mi logicznie wytłumaczył kiedy kończy się 1 trymestr i dlaczego :)

waris
ja miałam krwiaka na samym początku jak leżałam w szpitalu i wtedy kazali leżeć ale nie dlatego, że krwiak tylko dlatego że krwawienie. Krwiak się wykrwawił i zniknął bez śladu. Oczywiście gratuluję udanej wizyty!

nanulinka i madziarra
trzymam kciuki za jak najszybsze ujrzenie 2 kreseczek!!

reklama
avo
gratulacje! ciekawe, czy będzie dziewczynka, a jak czujesz?
No i wreszcie ktoś mi logicznie wytłumaczył kiedy kończy się 1 trymestr i dlaczego :)

no więc ciut bardziej chciałabym drugą dziewczynkę, ale czułam,że będzie chłopiec, ale może nie czułam tylko wiedziałam, że dzieć został poczęty dokładnie w dniu plodnym, więc większa szansa na chłopca...... i dzisiaj chyba sie zdzwiłam lekko ,ze tam narazie między nogami nic nie ma i w sumie zrobiło mi się chyba wszytsko jedno:)

Waris gratulacje. Na krwiaczkach zwłaszcza, które się robią w tym okresie ciązy się nie znam kompletnie:(

Dziewczyny drętwieją Wam ręce w nocy?

Ostatnia edycja:
dobrywieczór :)
A ja dziś zaczęłam świąteczne porządki... mam wenę na to a to sie rzadko zdarza.. Muszę wykorzystać to bo niewiadomo kiedy znów mi się zachce a przed świętami trzeba skończyć ;) Dzisiaj wysprzątałam na blysk całą łazienkę.. no jeszcze mi została jedna rzecz to wyszorowania ale to jeszcze dzisiaj może zrobię.. :p No i pomyłam meble w pokoju.. aż pachnie.. :) Myślałam, że są żółte a okazały się białe :-D Dwa prania już schną na suszarce... jutro kolejne dwa musze zrobić hehe.. Teraz rozbolał mnie strasznie lewy jajnik więc chyba się jednak troche przeforsowałam i za dużo skakałam po taboretach żeby dostać wysoko.. Wziełam nospe i ide oglądać swój ulubiony serial :D hi hi jestem z siebie dumna...

AVO mi dretwieje ta reka na ktorej trzymam glowe jak spie na boku, ale mam tak od zawsze.

Kamila zazdroszcze weny:) u mnie syf nadal, ale jestem przeciez przeziebiona to nie moge sie wysilac :) maz wraca w weekend moze do tego czasu cos rusze...

AVO mi dretwieje ta reka na ktorej trzymam glowe jak spie na boku, ale mam tak od zawsze.

Kamila zazdroszcze weny:) u mnie syf nadal, ale jestem przeciez przeziebiona to nie moge sie wysilac :) maz wraca w weekend moze do tego czasu cos rusze...
mi to przyszło tak nagle jak sie obudziłam rano może i do Ciebie tez przyjdzie :) mogło by tak być codziennie eh ale bym miała czyściutko;p

Listopadówki 2011 nastukały prawie 25 tys. postów... ciekawe do ilu u nas dojdzie heheh :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie popoludniowo :)
Wczoraj mialam malo czasu, bowiem zajeta bylam wydawaniem rozkazow mezowi i panu hihihi, ale domek wyglada coraz to milej, a mnie paluszek boli od tego wskazywania, ufff ciezka praca :eek:.

asiia- moje gratulacje! jejku jak super! ja tez juz sie nie moge doczekac pierwszych ruchow. A zy najfajniejszejest to, ze te pierwsze ruchy, sa tylko Wasze, nikt inny ich nie jest w stanie wyczuc, dostrzec- jakby pierwszy kontakt bobo skierowany tylko i wyłącznie dla mamusi :)

dorotka- spoznione, ale najlepsze zyczenia z okazji urodzin!

kamila- uwazam jak dziewczyny- swieta to rodzina, ale Ty sama decyzujesz czy bedzie to rodzina najblizsza, czy bliska. Zawsze mozesz rozdzielic dni swiateczne. To takie wazne dla dzieci- ja pamietam swoje swieta jako dziecko- takie wspomnienia zostaja na zawsze!

miki- moje gratulacje, ciesze sie, ze malenstwa maja sie dobrze- ja ide w srode i cala sie denerwuje :(

madziarra- wszystko bedzie ok :) Jesli chodzi o tarczyce, to jak np wyniki dobre a czujesz sie inaczej niz powinnas, to polecam jednak badanie usg- np w moim wypadku poziomy hormonow byly zawsze w porzadku a dopiero badanie usg tarczycy wykazalo ze od 4lat choduje sobie pieknego 2cm guzka, ktory niezle mi nabroil :crazy:

https://www.babyboom.pl/forum/members/m-dz1--42037.htmlm@dz1@- duzo zdrowka zycze!

katrina- hihihih fajne stwierdzenie, podoba mi sie, zostanie moim mottem na najblizsze miesiace chyba :)

avo- super!!! moje gratulacje!!! :)

Waris- bedzie dobrze, oszczdzaj sie tylko, super ze dzidzia ma sie dobrze! :)

polaa, mona- ufff to sroda bedzie dla nas dniem biegunkowym :baffled: ja sie troche boje tej srody :baffled: tak to jest jak czlowiek siedzi w domu i nie ma o czym innym myslec :baffled:

Odnosnie kilogramow, brzuszka-nie brzuszka, polecam ponczo :) od razu czlowiek lepiej sie czuje.
W wczoraj mialam probe spodniczki, ktora chce zalozyc na urodziny-roczek coreczki kolezanki, ufff wczoraj jeszcze weszlam, ale za tydzien... :eek: a jak nie, to w worku pojde... :baffled:

a ja przez cały dzień miałam jedynie siłę na fryzjera i jakoś tam wysiedziałam, zdecydowałam się w końcu na pasemka, żeby farba nie dotykała skóry, wyszło całkiem dobrze
na nic innego nie miałam siły, już mnie to trochę dołuje i niecierpliwi bo głowa by dużo chciała a ciało nie daje rady
wiem już co z lapkiem, wentylator wysiadł przy tym upadku i jak się nagrzewa za bardzo to cyk i się wyłącza dlatego jeśli coś u kogoś przegapię istotnego to przepraszam

reklama
Do góry