reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Witam Dziewczyny
I ja sie dołaczam do Waszego zacnego grona. U mnie termin na 24.06. Na razie to dopiero 11 tydzien i troche boję sie cieszyć tak otwarcie... Ale mam nadzieje, że dotrwamy razem z moim maluszkiem do szczesliwego konaca. Pozdrawiam

No to i ja dołączam do Waszego terminu :)
Jak się czujecie dziewczyny?
Ja przeziębienie złapałam jakieś i w łóżku staram się leżeć :(

Witajcie,

Krakaga, też mam termin na 24 czerwca, i mam córeczkę która ma 18 miesięcy. A Twoja ile ma?

reklama
Jak jest z tym wątkiem zamkniętym? co trzeba zrobić żeby się tam dostać? nikt mi nie odpowiedział, znowu sobie wbiję fazę, że mnie tu nie lubicie:-(

Czy komuś jeszcze nie rośnie brzuch?? bo ja mam wrażenie jestem bardziej płaska niż przed ciążą, do tego schudłam 2 kg choć jem wszystko tonami.
Ja mam fazę na tłuste mięsiwa ostatnio, wczoraj na kolację zjadłam 2 bułki z wędzonym boczkiem, szarpałam ten boczek jak człowiek pierwotny. Do tego słodkie w strasznych ilościach niestety.

Karamija- oczywiście, ze Cię chcemy :) na wątku zamkniętym nic się nie dzieje- nikt nie pisze, a i nie wiem kto go udostępnia hmm:crazy:
Pewnie brzuszek niedługo urośnie w takim tempie, ze sama się zdziwisz :) ja niestety musze się strasznie pilnować- przed ciążą byłam długo na diecie 800-1000kcal i fitness codziennie, więc teraz jak zaczęłam jeść w miare normalnie to rosnę w oczach :(

Witam nowe dziewczęta :-)

Jak jest z tym wątkiem zamkniętym? co trzeba zrobić żeby się tam dostać? nikt mi nie odpowiedział, znowu sobie wbiję fazę, że mnie tu nie lubicie:-(
Ja się tam dostałam, jak jeszcze nie był zamknięty. Teraz musisaz chyba dostać zaproszenie od twórcy owego wątku. Ale nie mart się, tam i tak nic się nie dzieje :sorry:

Ja nie mam żadnych faz - na około coś wpierdzielam i wszystko mi smakuje :cool2:

karamija - no niestety nie mam bliżej szpitala, wiec w razie czego będę mocno nogi zaciskać... a co do jedzenia, to ja tez jem praktycznie wszystko, tylko słodyczy nie, tzn. sporadycznie i troszkę, bo jakoś i mi nie podchodzą i po nich brzuch mnie boli - może to i dobrze, bo ja jestem straszny łasuch i na pewno bym ich sobie nie odmawiała, a jeszcze zdążę sie nimi nacieszyć

Każdy to wyślę prośbę do mnie zostanie zaproszony - zaraz Ci wyślę zaproszenie

Na temat zamkniętego może wypowiedzieć się tylko założycielka. Z tego co wiem są chyba jakieś

problemy z zamknięciem :-p

był... ale już jest ok z tego co wiem ;-)

uff
czuję się uspokojona :tak:
Myślałam, że coś fajnego mnie omija, na pewno się przyda taki wątek, z czasem się pewnie rozkręci.

agaundpestka
a ty w Berlinie jesteś? taki problem z lekarzami?
Ja jak zaczęłam tu w Niemczech z lekarzami to byłam kompletnie zielona, poszukałam pierwszej lepszej przychodni, weszłam i od razu mnie przyjęli. Tak samo jak w ciążę zaszłam to poszukałam Praxisu z ginekologiem najbliżej mnie, zadzwoniłam i tego samego dnia mnie przyjęli. Może dlatego tak jest, że mieszkam w średnio dużym i bardzo spokojnym mieście.Póki co porównując do Anglii (bo tam rodziłam Maksa) to tu w Niemczech jest 1000 razy łatwiej choć w Anglii też byłam całkiem zadowolona.

reklama
uff
agaundpestka
a ty w Berlinie jesteś? taki problem z lekarzami?
Ja jak zaczęłam tu w Niemczech z lekarzami to byłam kompletnie zielona, poszukałam pierwszej lepszej przychodni, weszłam i od razu mnie przyjęli. Tak samo jak w ciążę zaszłam to poszukałam Praxisu z ginekologiem najbliżej mnie, zadzwoniłam i tego samego dnia mnie przyjęli. Może dlatego tak jest, że mieszkam w średnio dużym i bardzo spokojnym mieście.Póki co porównując do Anglii (bo tam rodziłam Maksa) to tu w Niemczech jest 1000 razy łatwiej choć w Anglii też byłam całkiem zadowolona.
Tak Berlin, ja chciałam polskiego lekarza jest tu ich trochę, ale opinie mają różne :/ mój niemiecki jest komunikatywny, ale boje się, ze czegoś nie zrozumiem hmm pewnie przy polskim lekarzu byłabym spokojniejsza, ale do konowała nie pójdę :)

Do góry