tialana
Fanka BB :)
o 15 ale nie wem czy nie bede czekac dluzej
jak tylko wroce to zdam relacje :-)
Będę czekać :-)
Witam
KAmila, Tialana mi sie kolyska marzy ale to jednak tylko kilka miesiecy wiec wolimy kupic lepsze lozeczko, chociaz widzialam kiedys lozeczka z dostawiamymi"plozami" czy jak to sie nazywai wtedy sie kolysza
Kamila u mnie tez miejsca nie ma, nie wiem jak sie Rafal zmiesci z malenstwem w pokoju...na poczatku na pewno dzidzia bedzie w pokoju ze mna bo i tak nie da spac starszemu a potem ja wyprowadze
Madzia , Kamila powodzenia na wizytach!!!
A u mnie od rana deszcz pada i jest teczafajny grudzien
taka zima jak dla mnie to moze byc
![]()
Wiem że to tylko na kilka miesięcy ale skoro mamy taką kołyskę dostępną od ręki to chętnie z niej skorzystam, mój D. często spędza noc w pracy, my mieszkamy na poddaszu więc wózka na gore nie wgramolimy a mi czasem może po prostu braknąć siły do noszenia dziecka w nocy na rękach, różnie to bywa z małym dzieckiem, i myślę że taka kołyska wtedy idealnie się sprawdzi

fajny grudzien
ja mialam poprzednia zagrozona i od 7 miesiaca ciazy bralam 16 tabletek dziennie(policzylam wtedy bo sie wszyscy smiali ze tyle tych lekow biore ze juz jesc nie musze bosie nimi najadam) ale to na koniec bylo bo mialam skurcze od 6 miesiaca no a pozniej przenosilam hehehe.ale zastrzykow to nigdy nie mialam.wspolczuje