tialana
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja z innej beczki, ja taki tempak technologiczny jestem i proszę niech mi któraś wytłumaczy jak wstawiać zdjęcia na zamkniętym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja z innej beczki, ja taki tempak technologiczny jestem i proszę niech mi któraś wytłumaczy jak wstawiać zdjęcia na zamkniętym?
nioooo właśnie tacy ludzie są najlepsi choć u mnie każdy mów jedz i pij wszystko ale z umiarem, a owoców pestkowych to chyba nie wolno ale podczas karmienia piersią
O tych pozycjach to pisza lakonicznie, niby spac jak sie chce, ale nie tak i siak![]()
Też słyszałam o tym że jak się śpi na prawej stronie to tą żyłę główną sie przyciskai jakieś niedotlenienia są...
...więc staram sie spać na lewej ale kiepsko predzej na plecach..........
Mi jedyne co przeszkadza w spaniu to zatykający sie nos. Teraz jak ziaba nie siedzi juz na pęcherzu to przesypiam całe noce:-)
No właśnie - nie dajmy się zwariować!
Przecież kobiety przez całe wieki chodziły w ciąży i rodziły zdrowe dzieci bez tych wszystkich udziwnień i też było oki (czego dowodem jesteśmy np my - ich dzieci).
Moja mam np dziwi się strasznie po co łykam witaminy, skoro dobrze się odżywiam. I wkurzają mnie niektóre babki w pracy - tego nie rób, tego nie dotykaj itd. No bez przesadyzmu...
zmien komin na szalik to juz nawet sa takie nowoczesne przesadyJa mam w pracy to samo...nie przechodź przez kable...zmień komin na szalik bo dziecko będzie pępowina okręcone...masakra...