reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Mamy owczarka niemieckiego 1,5mcy. Generalnie jest to mądry pies, ale czasem sobie z nią rady nie dajemy..
Co jakis czas traci apetyt - potrafi nic nie jesc kilka dni:no: nic zupełnie:no: i w tym czasie zaczyna sie głupawka - ten pies zamienia sie w koparke:baffled: Kopie dołki i tak z naszych obserwacji wynika, ze w pobliżu jakichs roslin czy drzewek.. Na początku myślelismy, ze moze czuje jakies krety czy nornice ale ten brak apetytu ???
Oczywiscie jak ktos jest w pobliżu to problemu znika, ale jak tylko wejdziemy do domu czy gdzies pojedziemy to mamy niespodziankę na powrocie jak nic. No i ona jakby wiedziała, ze zle robi bo jak była grzecznie to czeka na nas pod bramą a jak kopie to na sam widok podjeżdżającego samochodu pies siedzi w budzie i tylko patrzy czy P juz zauwazył czy nie:baffled:
Nie wiemy co z nią robic, bo nam niszczy trawnik, wykopuje drzewka:baffled:

reklama
Mój Roofi, dorosły Alaskan malamut też tak ma. Jak mu coś odije to nie zje niczego i może tak kika dni. Jedynie wodę pije, więc wetka powiedziała, że możemy być o niego spokojni. Ten typ tak ma. A kopie dołki bezwzględu na apetyt.

wiem że czasem psom czegoś brakuje w diecie i wtedy szukają tego na własną "rękę-łapę" potrafią np. jeść tynk ze ścian jak im brakuje wapnia więc może to coś w tym kierunku i nie tylko kopie ale może je ziemię...nie wiem

tylko trochę większy:happy2:
ilez ona nam nerwów z tym kopaniem popsuła, ile razy P obiecywał, ze ja komus odda... i jak P czytał wczoraj w necie to duuuzo o owczarkach mozna poczytac w tym temacie:baffled:

reklama
buziak mam taką nakładkę na sedes ale przy niej trzeba dziecko raczej przytrzymać, a mój syn nie lubi jak ktoś mu towarzyszy przy załatwianiu się ale to drugie warte zastanowienia się :)
a nie, to drugie to stołek, myślałam o takim tronie ze schodkami którym najeżdża się na kibelek, może wtedy a tak to mi pozostaje nocnik..

Do góry