reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Oczywiscie dzwonilam do swojej ginekolog. Dobrze ze to kolezanka dobra :) Mam sie nie martwic w ogole. To normalne takie klucia i bardzo czesto sie zdarzaja wlasnie po lewej badz prawej stronie brzucha na dole. To albo macica albo jelita . Kazala wziac nospe i sie w ogole nie martwic.90 % ma takie bole. Rozciagamy sie i tyle. Wszystko nam sie przestawia i na nerwy tez uciska.

mój mąż mówi, ze ja też mu na nerw uciskam odkąd w ciąże zaszłam :cool::cool:

Podobnież więzadła macicy ciągną i kłują, miałam Ci napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:

reklama
Ja tez mam takie klucia :tak:
Moj maz naukowo stwierdzil, ze malenstwo jest po jego stronie i zawsze jak cos palne, to bobo mnie podgryza :eek:

Ja tez dzis sie lenie, caly dzien, zreszta co innego robic? Sylwester spokojny, niestety ja bez Piccolo, potem jeszcze ogladalismy troche tv i padlam- nic szczegolnego, wszyscy troche bylismy zmeczeni wydarzeniami dnia, ot co.

A ja nadal w koszuli nocnej i łóżku :) sylwester był udany trochę potańczyłam przy wolniejszej muzyce :) do domu wróciłam przed 5tą :) ale obudziłam się z takim bólem głowy jakbym miała kaca giganta to chyba przedawkowanie soków :)

Cześć dziewczynki.
Witam w Nowym Roku.
Ja skończyłam balować około 2.30 ale ze musiałam rozwieść jeszcze towarzystwo imprezowe - to w łózku godzinę później.
Zaszalałyśmy z 2 ciążówka i wypiłyśmy po piwku :) bezalkoholowym. A do tego picollo - smak tropic też jest całkiem, całkiem.

Wstałam po 10 a o 12 poszłam na drzemkę. Więc skoro jaki nowy rok taki cały rok - to chyba prześpię wszystko :)

Ja mam kota - też jestem ciekawa jak nasza niunia zareaguje na nowego lokatora :)

W sprawie wagi - ja mam na minusie - ale biorąc pod uwage początkowy plus - jestem i tak większa niż większość was. Podobno należy się ważyć koło 9 rano. Przed sniadaniem, waga jest najniższa. U mnie nierealne - od 7 jestem w pracy.
Paaaa

Siedzę z lapkiem w łóżku i od wczoraj w tym miejscu pachnie mi jakims ciastem, pączkiem nie wiem, ale to czuję i mam na to ochotę:eek:

W domu oczywiscie na wypieki nie mam co liczyc, wiec zniosłam z kuchni draże orzechowe, żelki, raffaello i zaczynam prywatkę:happy2::happy2: to tak apropos wagi:-)

Witajcie:-):-)

Jeszcze raz Wszystkiego Naajlepszego w Nowym Roku:tak:;-)

My wrocilismy od znajomych po 1:tak: było super, Kuba dzielnie wytrzymał, miał wiele zajeć wiec nie było mowy, zeby zasnał:-) Miał 3 koleżanki do zabawy:tak: Po powrocie szybka kapiel Mlodego i do łóżka:-) My po Nim od razu i spaliśmy wszyscy do 10.30:tak:
Ja pewnie pospalabym i dluzej ale Kuba "kazał" wstawać i nie ma zmiłuj się:-D

AVO ja też mam fioła na punkcie swojej wagi teraz:zawstydzona/y: Tak samo nie chce przytyc tyle co z Kubą. Waze sie codziennie rano na golasa, zeby jak najmniej pokazało:-D
Ale wczraj...jak sie ubrałam, zrobilam ze soba porzadek, popatrzyłam w lustro to...sie sobie podobałam:szok::szok::zawstydzona/y: bedac w ciazy z Kuba nie moglam tego powiedzieć:no: Pewnie to chwilowe ale zawsze coś

Ja słyszałam, że powinno sie wazyc zawsze rano (nic nie bylo mowy o dokladnej godzinie) o tej samej godzinie i po wysikaniu sie:tak::-)

reklama
Choć nieskacowana też tradycyjnie cały dzień spędzam w piżamce w łóżeczku :tak:
Na obiad miałam mandarynki ;-)

A powiedzcie dziewczyny jak radzicie sobie z dotykaniem Waszego ciążowego brzuszka przez inne osoby. DLa mnie jest to strasznie krępujące, zwłaszcza jak robią to znajomi :eek: A przecież na razie i tak jest niewielki. Co to będzie później! :shocked2:

Do góry