reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ja nie pijac witamin mam slabe wyniki krwi, chyba poprsotu nie umiem sie zdrowo odzywiac a przy najmnie nie na tyle zdrowo zeby starczylo zarowno mi jak i dziecku

jesli chodzi o depilacje brwi to ja zawsze robie woskiem zarowno w czasie pierwszej ciazy jak i teraz.

Co do wpadek przedsluubnych to ja na pare dni przed spalilam sie na sloncu i kosmetyczka musiala sie niezle natrudzic zeby to jakos wygladalo gdyby nie ona wygladalabym jak burak przypieczony

dziewczyny u nas jest sklep ktory jest otwarty non stop nawet w swieta i tam dzisiaj kupiliismy pyszne lody tiramisu...zapraszam :')

reklama
Ja
dziś przegięłam z jedzeniem, ale w drugą strone, sniadanie bułka z masłem, obiad serek wiejski z ogórkiem, kolacja ten jogurt :/ ale jakoś brak mi apetytu- szczescie, ze dobrze wygladam to dziecko ma z czego czerpać zapasy.

A i od paru dni chodza za mna ruskie pierogi i pierwszy raz nie mam w zamrażarce od mamuśki :/ mysle jutro o polskim sklepie, ale boje sie, ze zjem clala paczke :/

Sorbet cytrynowy to moj number 1 :p jak chodze z moim czasem do kawiarni u nas u Adama Sowy to potrafie wziac 3 galki tylko cytrynowego ;pp a ze u nas nie nakladaja galkowo tylko tak jak we wloszech taka szpachelka czy jak to nazwac to galy są ogromne!!!! a juz w ogole deser cytrynowy z dodatkiem lisci mięty no kuzwaa niebo w gebie!:D

aga mam ochote na ten jogurt z owocami... mmmmm

ja marchewke pije codziennie w pracy, sok jednodniowy, pytalam i mozna w ciazy

kupilam sobie w markecie gozdziki wczoraj zeby troche ta szaruge przelamac, ja chce juz wiosne!!!!!!

reklama
Do góry