reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

nie nie nie eeeeeeeeeee!!!
To jak ktos nazywa swoje dzieci to inna bajka i nie powiem, bo u kogos mi sie podaba i Staś i rózne inne .. Ale sama w życiu bym tak dziecka nie nazwała... A mojego P tłumaczy fakt, ze pił wczoraj wódkę... mam nadzieję ze to wódka

reklama
Kasiulka no to gratulacje dla dzielnej coreczki no i mamusi:)
Buziak ja tak dla rozbawienia Ci powiem ze niedawno bylam na stazu w urzedzie Skarbowym i tam rozliczalam takie malzenstwo co mialo 5 letnie blizniaki: Edward i Gerard.....:eek: masakra jak oni do dzieci wolaja: Edwardzie Gerardzie obiaaad :D

nie nie nie eeeeeeeeeee!!!
To jak ktos nazywa swoje dzieci to inna bajka i nie powiem, bo u kogos mi sie podaba i Staś i rózne inne .. Ale sama w życiu bym tak dziecka nie nazwała... A mojego P tłumaczy fakt, ze pił wczoraj wódkę... mam nadzieję ze to wódka
No już dobrze... Przepraszam :zawstydzona/y: Nie krzycz...;-)

Kasiulka 4 dzień jest ostatnim z cięższych dni pod tym względem.. Jutro już z górki :) Super dzielne jesteście :) Ty na długo się z tym nie żegnasz bo zaraz znów bobo przy cycu będzie:) A mała o tym zapomni przez te pół roku i pewnie już nie będzie zazdrosna o cysia:)

Buziak wyobrażam sobie ta reakcję hahahaha... pewnie bym tam samo zareagowała :)

blond na fotce jednej jesteś chyba cała :) a i na fotce z synkiem buźka szczuplutka jak nic :)

maćku mi u kogoś czasem też się podoba imie Staś.. ale Staś a nie Stanisław więc niestety niema imienia Staś bo to tylko skrót od Stanisława :)

macku - ja nie krzyczę:happy: ja spokojna dzis jestem:happy::happy:

P ma dziadka Stanisława i ostatnio zakolegował sie z takim Staśkiem i to pewnie to i ta gorzała:tak:

Dziewczyny witam po południowo Siedze w necie w poszukiwaniu biletu zwariować:-) z cenami a może znacie jakieś biuro albo portal z biletami które mają rozsądne ceny?

dziewczyny ...my odkąd mamy te normalne podziemia nasze to ja najpierw tam zaglądam a dopiero tu....

Buziak- no nieźle... Staś ;-) ...fakt co innego u innych ale swojego też bym tak nie nazwała...masakra jakaś

Witam Was w ten pochmurny dzionek!!!
Dajcie spokoj z ta waga nie przejmujcie sie tym, ja tam tyje w bardzo szybkim tempie - waga juz mi pokazuje 81kg!!! i mam to gdzies:tak: bede sie tym martic po porodzie:tak: teraz to najwazniejsze aby bobo byl zdrowy no i ja musze sie dobrze czuc a wiadomo przeciez ze jak brzusio pelny to i czlowiek szczesliwszy:-D a jak mamusia szczesliwa to i bobo dobrze sie ma!!! Wiec nie przejmujcie sie tak!!! Ciaza to ma byc najpieknieszy moment w naszych zyciach !!! Zycie same w sobie potrafi nam dopiec wiec po co jeszcze samemu sie dolowac!!!
Teraz jestesmy czerwcowki 2012 a potem bedziemy CZERWCOWKI 2012 NA DIECIE!!!:-)

A co do tego imienia Stas to ja osobiscie nieznosze starych imion i moj M tez:tak: ale to kazdego indywidualna sprawa.

reklama
Do góry