reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Czasami wieczorem mnie tak wywala do przodu i czuję się taka przepełniona. Myślałam, że to kwestia przejedzenia albo uciskania na żołądek... I czasem rano albo w nocy też mnie cały brzuch w czasie sikania boli...
Ale problemów z oddychaniem nie mam i nie przybiera dziwnych kształtów (tzn może przybiera ale pod tłuszczem nie widać ;-))
Myślicie, że to może być to?

Iwon - KARNY JEŻYK!

to ine ejst wywalenie, mnie teraz też wywala, wieczorem mam 2 razy większy brzuch niż rano:), ale nie boli jak przy tamtym twardnieniu- myślę, że tamto twardnienie by Cię zaniepokoiło, bo to naprawdę nieprzyjemne....

Ostatnia edycja:
reklama
Sprawdziłam, to ona!! Lena z Czasu honoru i żona Pawła - ale jaja, strasznie mi się podoba ta laska, masz śliczną siostrę! :tak:

witajcie kobietki :-) ja mam dziś kiepski dzień, to pewnie przez pogodę bo obudziłam się już z bólem głowy...

któraś pisała żeby zrobić pierwszy post z płcią naszych maleństw a czy nie lepiej uzupełniać "listę czerwcowych mam" gdzie jest podpunkt o płci naszych skarbów

witajcie kobietki :-) ja mam dziś kiepski dzień, to pewnie przez pogodę bo obudziłam się już z bólem głowy...

któraś pisała żeby zrobić pierwszy post z płcią naszych maleństw a czy nie lepiej uzupełniać "listę czerwcowych mam" gdzie jest podpunkt o płci naszych skarbów

wg mnie ta lista jest nieczytelna..

No i przeziębienie wzięło mnie na dobre. Leżę i kwiczę. Wolno mi brać tylko jakieś homeopatyczne leki więc pewnie będę tak gniła z tydzień. Ja ja nie cierpie tego samopoczucia….
:no:

Jedyną sławna osobę, którą naprawdę znam to moja siostra- gra Lenę w Czasie Honoru i dziewczynę Pawła w M jak Miłosć:) ale ona gwiazdą jeszcze nie jest:)
Ja niestety Twojej siostry nie kojarzę, a to dlatego, że seriali nie oglądam. A na pudelku jeszcze o niej nie piszą ;-)

wg mnie ta lista jest nieczytelna..
Też o tym pomyślałam. A ta lista jest wg mnie nieczytelna, bo jest na nich wiele dziewczyn, które od dawna tu już nie piszą.
A osoba, która jest za nią odpowiedzialna z braku czasu też rzadko tu zagląda...

reklama
magnii - w doopie z robątą grunt, ze wszystko dobrze wyszło i okazało sie ze to błędna diagnoza!!!!!

avo - pytałam juz.. to rodzona siostra??? tym razem jak nie odpowiesz to tez Cie sadzam na jeża!!!! :-p

sicilpol - co Ty tam znowu murujesz?????

macku - nasze brzuchy czasem przyjmuja takie kształty i rozmiary, ze do konca nie wiadomo co tam sie dzieje ;-):tak: ja stawiania tez nie jestem pewna bo czasem mały mi sie po prostu pręży ale tak jakos dziwnie ze nie wiem co glut kombinuje:baffled: a mnie to boli jak cholera :wściekła/y:

Do góry