reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Gratuluje udanej wizyty na pewno poprawiłaś sobie humorek. Ja własnie położyłam mała spać i przegladam co tu naskrobałyście

Ha wy przynajmiej wiecie ze cos tam wam szaleje. A moje generlnie na usg wychodzi super ruchliwe a ja nic nie czuje :(

Do toalety latam w dzień non stop, wieczorek w trakcie seroalu który trwa około 40 minut co najmiej 3 razy a w nocy prawie w ogóle. Zdarza mi sie moze raz w tygodniu.

a ja w zasadzie nie miałam problemu z sikaniem :confused: ani wcześniej ani teraz, może po nocy muszę pilnie do toalety a w nocy to mi się zdarzyło wstać ze trzy razy i to wszystko

nioo ja zakupiłam sobie obiadek i całej rodzince i się posiliłam narazie kapuśniakiem mniaaaaaam :-D, a na drugie pierogi ruskie :-) i buraczki czerwone :-)
teraz się wycwaniłam bo mamy taki bar gdzie są pyszne obiadki i za śmieszne pieniądze za 2 porcje pierogów ruskich w każdej po 7 szt i to takie dość spore, 1 porcja zupy i surówka z buraczków zapłaciłam 11 zł to się gotować w domu nie opłaca, a mojemu wujkowi wykupiłam taki abonament i codziennie ma tam obiady składające się z 2 posiłków za 8 zł

Ja też nadal zdecydowanie częściej chodzę siku niż przed ciążą a w nocy to czasem dwa razy wstanę:szok:

Co do porodu to ja się nie boję, wiem, że dam radę, ale bardzo chciałabym urodzić naturalnie bez znieczulenia, bo w ciągu ostatniego 1,5 roku miałam już dwie operacje i nie chciałabym być cięta ani znieczulana kolejny raz, bo strasznie mi po tym siadł kręgosłup. Ja co miesiąc miałam takie skurczowe bóle miesiączkowe,łącznie z wymiotami, że aż chce porównać skalę tego bólu z porodowym. Wiem, że będzie dużo silniejszy, ale ciekawa jestem jak bardzo:rofl2:

alijenka - zazdroszczę tego baru, przydałby mi się teraz!!

niooo mi się właśnie teraz przydaje ten bar i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!

a do tego mam przymusowy spacer, no chyba że deszcz pada to wtedy autem jadę choć teraz już nie pojadę bo moje kochanie wczoraj rozbiło autko, kij z autem całe szczęście że jemu nie stało

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiosna idzie!!! :-)
Właśnie wiodziałam wielki klucz dzikich gęsi!!! :tak:
Po trzecie, ta czynnośc niestety strasznie zwierzęco mi się kojarzy....
Ale przecież jesteśmy zwierzętami ;-)
Gratuluje udanej wizyty na pewno poprawiłaś sobie humorek. Ja własnie położyłam mała spać i przegladam co tu naskrobałyście
Ja Ty to robisz, że raz masz suwaczki, a raz nie...? :dry:
teraz się wycwaniłam bo mamy taki bar gdzie są pyszne obiadki i za śmieszne pieniądze za 2 porcje pierogów ruskich w każdej po 7 szt i to takie dość spore, 1 porcja zupy i surówka z buraczków zapłaciłam 11 zł to się gotować w domu nie opłaca, a mojemu wujkowi wykupiłam taki abonament i codziennie ma tam obiady składające się z 2 posiłków za 8 zł
No to faktycznie fajna cena. U nas w abonamencie za dwa dnia płaci się 10 zł. I też się nad tym zastanawiałam, ale u nas by to nie przeszło, bo M za dużo je i by się nie najadał :sorry2: A poza tym ja bardzo lubię gotować.
Ale jak będzie dziecko i wrócę do pracy to zobaczymy :tak: Najlepiej to zapisać się do jakiejś stołówki przy szkole - wtedy i tanio i smacznie. :tak:

Witam mamusie;)
Ojoj jak mnie dawno nie było, mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście. Niestety mam na głowie sesję, egzaminy i trochę nie ogarniam ostatnio, przez co ciągle siedzę w książkach.

Oboje z maleństwem czujemy się wspaniale;) Brzuszek rośnie, juz nie ukryję, że noszę w sobie szczęście;)
A ruchliwe moje dziecię, że oj oj;) cudne uczucie;)

No i wg najswiezszych informacji będę miała synka;)
Bardzo żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco ale mam nadzieję, że to już niedeługo.

Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki i ich skarbki w brzuszkach;)

Trzymajcie się;*

reklama
Do góry