veritaserum71
Fanka BB :)
ospa party  kto oglada kawę czy herbatę?? Piszecie dzieci na takie przyjęcie?
 kto oglada kawę czy herbatę?? Piszecie dzieci na takie przyjęcie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ospa partykto oglada kawę czy herbatę?? Piszecie dzieci na takie przyjęcie?

Podobniez dobrze to odchorowac za dzieciaka i miec z głowy później;-)
 Podobniez dobrze to odchorowac za dzieciaka i miec z głowy później;-) bo zawsze mnie to przerazało, a teraz po tym co powypisywałysmy to juz w ogole
 bo zawsze mnie to przerazało, a teraz po tym co powypisywałysmy to juz w ogole

ospa partykto oglada kawę czy herbatę?? Piszecie dzieci na takie przyjęcie?

Moja koleżanka mi opowiadała, że jej zrobili ale i tak w czasie porodu sobie popusciła. Masakra.... Mam nadzieję, że mnie to nie spotka bo spaliłabym się ze wstydu.
 Moja koleżanka mi opowiadała, że jej zrobili ale i tak w czasie porodu sobie popusciła. Masakra.... Mam nadzieję, że mnie to nie spotka bo spaliłabym się ze wstydu.Teraz to i ja mam paranoję (a przed chwilą się mądrzyłam)...wyrzuciłam z siebie co trzeba w wc i brzuch opadł...stetoskop na uszy a tam cisza...makiem zasiał...Kluchu gdzie Ty się schowałeś?
Muszę zrobić coś z makaronem....
witam, dawno mnie nie było, więc nie mam szans na nadrobienie, więc samolubnie napiszę tylko o sobie. 30.01 mam badanie połowkowe, mam nadzieję, że wszystko jest ok i że się nareszcie dowiem czy to chłopczyk, czy dziewczynka, pewnie będę ostatnia. Pozdrawiam Was seredecznie :-)