reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję :-D

Siostra miała poród wywoływany, bo w KTG wychodziły skurcze co chwilę a ona ich nie czuła, więc urodziła po 7 godzinach od trafienia na porodówkę i zastosowania wywoływacza. Ale tak naprawdę zaczęło się to najbardziej bolesne jak jej przebili pęcherz. Miała wtedy skurcze co minutę i tak przez godzinę, więc ledwo żyła przy skurczach partych. Najważniejsze, że już po wszystkim i razem z Małym leżą już razem przytuleni:-D

A ja się kładę bo dzień pełen emocji i czuję zmęczony brzuszek. Dobrej nocki!!

reklama
Ja dziękuję za taką zależność - moja siostra męczyła się bardzo długo i w końcu wzięli ją pod nóż :baffled:

:eek: no tak jednych pocieszylam innych zalamalam. ja wiem po sobie ze to co mi mama opowiadala o swoich porodach to mialam to samo tylko przynajmniej mnie na koncu pocieli a jej nie chcieli i sie meczyla prawie 40 godzin a ja "tylko" 21:rofl2::confused2: niby to sie zapomina i takie tam ale ja sie dziwnie z tym czulam ze sie tak wymeczylam bo chcialam normalnie rodzic a tu mialam cc w koncu i do teraz slysze teksty w stylu "mialas cc to co ty wiesz o rodzeniu" :crazy: nie no kuzwa nic nie wiem:confused2: wrrrr
jakos to bedzie. juz sie nie wycofamy i urodzic i tak musimy.

a gdzie jest BUZIAK i AVO i PAULINA ??!!na fb Avo byla wiec prosze sie przywitac:-p

Muńka gratuluję siostrzeńca a tak swoją droga to jakoś zgadałyście się czy tak wyszło?

Tak się życie układało, że ja wcześniej nie mogłam, bo najpierw musiałam zoperować uszkodzone po wypadku biodra, a ona niestety przez swoje dolegliwości hormonalne nie mogła zajść w ciążę. Ja się wyrehabilitowałam, im się w końcu udało, nam potem od pierwszego strzału i proszę, dzieci z jednego roku :-D a siorka starsza o 3 lata.

munka super:))) bedziecie mialy o czym gadac!
ja liczylam ze siostra mnie dogoni ale facet ja rzucil :/ ale za to najlepsza przyjaciolka zaszla i ma termin na wrzesien:) wiec tez w sam raz

A ja nie mam ani zadnej kolezanki obecnie w ciazy... no poza 2 takimi dalszymi znajomymi.... ani zadnej sasiadki w poblizu...ani zadne z Was z bb nie jest z moich okolic :(( a tak bym chciala znalezc kompanke do szkoly rodzenia czy pozniej do wspolnych spacerow... :pP

Cos z tymi porodami jest:tak:
Moja mama rodzila mnie bardzo dlugo, ja zanim wzieli mnie pod noz meczylam sie ponad 40 godzin:-(
Za to ciocia kuzynke urodzila bardzo szybko i Ona tak samo miala, ledwo do szpitala dojechala:szok:

A ja to chyba sie z siostra zgadalam:-D
ja mialam termin na 3 listopada a Ona na 9:tak:
i ja urodzilam w dniu jej terminu a Ona 8 dni po mnie:-)
Tylko, ze kuzyni sa daleko od siebie ale na skype razem "rozmawiaja":-D

A ja nie mam ani zadnej kolezanki obecnie w ciazy... no poza 2 takimi dalszymi znajomymi.... ani zadnej sasiadki w poblizu...ani zadne z Was z bb nie jest z moich okolic :(( a tak bym chciala znalezc kompanke do szkoly rodzenia czy pozniej do wspolnych spacerow... :pP
Ja tez, wieszkosc znajomych z dziecmi mam tutaj, a w pl kiepsko, moja siostrzenica ma 8mies core, ale juz starsza, wiec trzeba poszukac sobie kolezanki.

reklama
Muńka gratuluję siostrzeńca, fajnie będą dzieciaczki się ładnie bawić:)

U mnie w rodzinie był taki przypadek,że nie siostry ale kuzynki i nie 2 tylko 3 miały termin wszystkie na czerwca 2003:)

Dorota a jesteś zmotoryzowana? do Torunia masz niedaleko:)

A co Kamila dziś taka cichutka?

Do góry