reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam i pozdrawiam tylko z ukochanego Wrocka :)

Buziak mnie siostra wkręciła w Monster :D

rosliny Ci dzis schły:szok::szok:

mi jak uschły to dałam za wygrana i mnie macku wciagnął/ ęła :eek: :-)

Mąż nie mowi tak duzo, czasami chyba ma mnie dość, jak coś oglada w tv a ja mu gadam igadam...delikatnie powie: "Kochanie probuje tego sluchac":-D

Moi panowie bawia sie teraz klockami:tak:
Nie wiem, ktory ma wieksza frajdę:-D
Bo slysze co po chwile z Kuby pokoju: " Kubusiu ale nie niszcz tego, daj tacie dokonczyc":-)

subtelny hehe:-D:-D

a mój zdycha i odsypia wczoraj:sorry2:

reklama
witajcie

My dziś jedziemy do znajomych na obiadek, tak, ze pewnie wpadnę wieczorkiem. Miłego dnia (u nas ok. 4 stopnie na plusie, tyle, że pada deszcz, tu to normalka).

reklama
Do góry