reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

O a tak apropos pindrzenia sie to pisałyscie cos o suchej cerze na twarzy.. to wynik ciazy?
Jaka teraz macie cerę??? Bo ja czasem sucha a punktowo swiece sie jak psie piłeczki.. mam nadzieje ze to tylko ciaza;-)
A Ty Kamila jaka masz cere? Bo do ciemnych włosów to nie kazda kolezanka sie nadaje a Tobie ładnie:tak: Ja jestem blada, słaba oprawa oczu i w ogole z tych co jak zmarzne to mój noc swieci na czerwono ze szok.. Mi w czarnych nie jest ładnie:cool:

reklama
O a tak apropos pindrzenia sie to pisałyscie cos o suchej cerze na twarzy.. to wynik ciazy?
Jaka teraz macie cerę??? Bo ja czasem sucha a punktowo swiece sie jak psie piłeczki.. mam nadzieje ze to tylko ciaza;-)
A Ty Kamila jaka masz cere? Bo do ciemnych włosów to nie kazda kolezanka sie nadaje a Tobie ładnie:tak: Ja jestem blada, słaba oprawa oczu i w ogole z tych co jak zmarzne to mój noc swieci na czerwono ze szok.. Mi w czarnych nie jest ładnie:cool:

Ja generalnie mam normalną a teraz tak suchą że sobie z nia poradzic nie moge. A naturalnie mogę za statyste w filmach o wampirach robić. Jestem blada i prawie się nie opalam. Ale problemów z buzia nigdy nie miałam. Nie wiem nawet co to trądzik, a włosy i oprawe oczu mam ciemna naturalnie. Koleżanka kosmetyczka sie smieje ze na hennie oszczędzam.

A Kamila ja na zdjęcie z prost grzywka tez czekam :)

Ja raz w zyciu mialam ciemne wlosy, nie czarne ale ciemne..
Wiecie jak to jest, jak czlowiek po czyms musi cos zrobic bo inaczej zwariuje.. No wiec ja sobie ciemne wlosy zafundowalam- tragedia :eek:

A jaka henne do brwi i rzes uzywacie?
Mi nigdy nie wychodzi :no:
Zrobie i sie nie trzyma

buziak ja wcześniej pisałam o swojej cerze, normalnie masakra mam tak suchą że już nie wiem czym mam się smarować nic nie pomaga :szok:, idę do kosmetyczki na jakąś mocno nawilżającą maseczkę i na mikrodermobrazję to mi oczyści twarz z tego suchego naskórka, a pisałaś o tej glukozie ja miałam tak samo że na czczo później po godzinie i później po dwóch

a jeżeli chodzi o włosy to ja zawsze miałam czarne u mnie to po farbowaniu nie widać odrostów bo mam taki sam kolor i jakoś nie wyobrażam się blondynką :-), opalam się rewelacyjnie, nie mam z tym żadnych problemów

baby to chodzi o to ze maja waszego maila i numer telefonu, adres ip komputera, moga rozsylac te dane komu chca i wam przysylac gowna.
raczej mają te dane które podajesz na FB

co do henny to ja robię u kosmetyczki więc nie umiem powiedzieć jaką ale najważniejsze to NIE CZARNĄ tylko ciemny brąz bo wtedy nie ma efektu teatralnego że wstyd wyjść z domu przez trzy dni, z resztą uważam że kosmetyczka która tego nie mówi klientce nie powinna wykonywać tego zawodu

Właśnie, Kamila prosimy o zdjecie:tak:

Ja mam naturalny kolor wlosow ciemny braz, dlugo farbowalam na czarne ale teraz jakis braz z czerwonym:tak: a karnacje mam ciemną, oczy piwne, i henny nie robię:-D

mamina tez jadlam dzisiaj watrobkę, coz chyba nic sie nie stanie jak raz na czas pozwolimy sobie na takie coś

Cere mam bladą jak dupa :) - skóre suchą i popękaną :/

Zawsze jestem taka blada bo ja ogólnie mam uczulenie na promienie słoneczne także w lecie nie wystawiam swojego ciała na słońce bo zaraz dostaje swędzącej wysypki i solarium dziala na mnie tak samo :) Za to lubie samoopalacze szczególnie w sprayu :D
wiele osób mi mowi ze nie pasują mi ciemne włosy bo wyglądam jeszcze bladziej niż zawsze:D:D jak trup:D
foto zrobie jutro , tyle ze telefonem bo aparatu nie mam wiec jakosc bedzie nie najlepsza ;p
a teraz nie moge zrobic bo przy tym swietle to wogole zdjecie nie wyjdzie;p

kasia.natka - chyba nie za bardzo;-) bo jak wchodzisz do sklepu i kupujesz domestos to pani nie musi Cie uprzedzac, ze to gryzące i mozesz sobie odbarwic ciuchy czy skóre. Kosmetyczka zakłada, ze jesli przychodzi klientka dorosła to wie czego chce albo np nie koniecznie musi wiedziec, ze dziewczyna robi henna pierwszy raz:tak:

Brązowa u niektórych wychodzi ruda wiesz??? wiec o tym tym bardziej powinna mówic:-D moze byc grafitowa..

Proszkowa wychodzi ciemniej bo farbuje włoski i skóre, a zelowa jest delikatniejsza, koloryzuje tylko włoski /tzn w pierwszej chwili jest troche ale szybciej schodzi ten wampir:-D:-D

sicil - ja robie Refectocill :tak:

A skóre mam sucha na brodzie:sorry2:

reklama
a ja sobie robie henne na brwi - kupuje w rossmanie za 2,50 starcza mi na 3-4 razy i nawet długo się trzyma !! nigdy nie robilam tego u kosmetyczki jestem taka troche zosia samosia i regulacje tez zawsze sama :D

Do góry