reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

witam się i ja porannie :-) termometr pokazuje mi -13 ale słoneczko tak pięknie świeci że aż wierzyć się nie chce
Lena, buziak kciuki za badania &&&
Kamila kciuki za wizytę &&&
magnii kciuki żeby w labo się wyrobili &&&
sicil jasne że to może być czkawka :tak: mnie się też wydaje że wczoraj pierwszą poczułam
carla kciuki żeby przeszły twoje warunki w pracy &&&
zaza kciuki za dziekanat &&&

reklama
dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejcze cukry, siuski i inne pomiary, a przede wszystkim za wizyty :tak:

tialana hiih teraz sobie przemyslalam, ze bidula dostal czkawke, ale jesli chodzi o budzik, to moj maz traktuje sie baaardzo delikatnie rankiem i budza go harfy... :baffled: no chyba ze maly nie przepada za klasyka :sorry2:

Kurcze ale tam u Was temperaturki sie obnizyly :baffled: slyszalyscie, w Bulgarii do -25 ma dojsc brrr normalnie Sybir
Tu takze zimno, no ale nie takkkkk

Kobitki poradzcie co na obiad? Myslalam nad jakąś zupką ale pomidorówka odpada-zapomniałam kupić koncentrantu, ogórkowa też-brak ogórków a do sklepu nie idę w ten mróz. Nie ma takiej opcji.

Lena, zalezy, co masz w domu?
Moge zaproponowac katroflkanke, ale taki krem :tak: musisz miec cebulka, smietanke i natke pietruszki (jak lubisz) w domu no i ziemniaczki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trzymam kciuki za wasz wszystkie popijając wasze i moje zdrowie gorącym mlekiem z miodem.......:-)
Dobrze że na forum niema możliwości słuchania czyjegoś zatkanego nosa bo mój to dopiero klasykę dziś gra:tak::-D

Witam się i ja :-)
Po pierwsze trzymam kciukaski za dzisiejsze badania :-D
Po drugie trzymam kciukaski za dzisiejsze wizyty :-)
Po trzecie wczoraj nareszcie poczułam prawdziwe kopniaki mojego brzdąca takie bez przykładania ręki do brzucha :-) :-D :tak:
Po czwarte ciężko Was nadrobić :-(

Po piąte dobrze że mieszkam na dolnym śląsku i takich mrozów aż nie ma być :-D

Lena napisz czyn dysponujesz a ze 3 propozycje ci na zupe podam.

Trzymam kciuki za wasz wszystkie popijając wasze i moje zdrowie gorącym mlekiem z miodem.......:-)
Dobrze że na forum niema możliwości słuchania czyjegoś zatkanego nosa bo mój to dopiero klasykę dziś gra:tak::-D

Miód nie lubi gorąca, traci swoje właściwości. Rozpuszczać wolno ale do 40 stopni. Ale to tak do wiadomości tylko

Sicil - to u mnie właśnie ma być w tym tygodniu - 30. Już sie cieszę...

juz po sniadaniu i w pracy, wiec udanego dnia baboczki

plan na dzis--praca praca, silownia, obiad i dead space.....:rofl2:
jak sie obudzilam i jeszcze lezalam to poczulam kolo pepka porzadne kopy, dziwnie wysoko bo zazwyczaj kopie mnie w podbrzusze a tu prosze jak pogania matke zeby wstala do roboty:-D
siedzialam przy stole jedzac musli i tak sobie myslalam ze bedzie mi tego brakowalo jak sie bobik urodzi, nikt juz tam nie bedzie pukal :-(

reklama
Lena, zalezy, co masz w domu?
Moge zaproponowac katroflkanke, ale taki krem :tak: musisz miec cebulka, smietanke i natke pietruszki (jak lubisz) w domu no i ziemniaczki :tak:
Nie przepadam za pietruszką, a dobre wogóle to? Dodam, że specem od zup to nie jestem :-D Zupy jak robie to zawsze zerkam w neta czy oby napewno dobrze :-D

Do góry