KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
standardowo sen przerywany kilkanascie razy ale wiecej godzin łóżkowego odpoczynku zrobiło swojeKamila - i co pospali???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
standardowo sen przerywany kilkanascie razy ale wiecej godzin łóżkowego odpoczynku zrobiło swojeKamila - i co pospali???

...<przyzwyczajam się>.wszystkie bluzki zaraz ufajdane .i białe staniki...wrrr .A śpicie w staniku podtrzymującym biust czy morze jakiś sportowych? Ja miałam do tej pory jeden na noc i już za mały....
Witam i japrzeziębienie mnie rozkłada :/
Dziewczyny czy wam tez tak cieknie z piersi że aż przemiękacie....już mi biust znowu rozmiar zmienił...![]()

A u mnie nic a nic...czy to wróży problemy z mlekiem czy nie?

mialam dzisiaj wielkie plany zeby sie rozliczyc z pitem 37 bo juz mi doszedl ten z dochodami co wysylaja. ale nie wiem czy sie zabiore. lezy na stole i sie na mnie patrzy.
jeszcze przy wyjsciu z domu chcial zeskoczyc ze schodow a ze ma ograniczone ruchy w tych ubraniach zimowych to zjechal na brzuchu na sam dol . dobrze ze to tylko kilka( wysoki parter) i ze zeby ma wszystkie
a nie widac tego wogole, teraz nosze 70 d i wszystko bokami wychodzi.mam urocze faldki na plecach ostatnio
tzn takie w ksztalt stanika

Dzis mam połówkowe
Specjalnie dla Ciebie wkleja zdjecie mojego syna - mozesz zobaczyc co mi zafundował