buziak
Fanka BB :)
Buziak szacunek za tą henne na rzęsach ja to bym miałam wszędzie na około a na rzęsach nic![]()
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buziak szacunek za tą henne na rzęsach ja to bym miałam wszędzie na około a na rzęsach nic![]()

.Buziak to moze ja tez tak sprobuje tylko soczewki najpierw wyciagne bo moze byc kiepsko:/ mi u kosmetyczki robili z zamknietymi oczami te rzesy i dlatego w domu mi nie szlo. za jakis tydzien bede znowu robicto sprobujemusi sie udac hehe

co ja robie?????
Wczoraj kardiolog tez mowil, ze drobny, ale nie wiem,, czy tak mowil, bo widzial, zauwazyl, czy dlatego, ze ja mu o tym nagadalam juz w pierwszej minucie spotkania
i teraz sobie film tworze. W kazdym razie gin juz widzial nasze wyniki i tez mowil, ze wsio oki 

Najpierw robie sobie brewki a potem pod oczami smaruje wazelina i przy otwartych oczach nakładam na rzesy jak tusz tylko, ze grubiej. Pochodze tak kilka minut i zmywam. Jesli nie kichne to jest ok![]()
Jak próbowałam przy zamknietym oku to lipa nie da sie![]()

napisz cos wiecej o mieszkaniu
Ostanio brzuch mi twardnieje ale w sumie ciezko jest mi stwierdzic czy to skurcze a plecki bola oj bola!!!