reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Pewnie ze nie zapomne! A w czerwcu nie tylko pilkarzom bede kibicowac:):):) a takie pytanko mam,bo dla was tez bede upierdlijwa: was tez w brzuchu klulo na poczatku? Jakos tego nie pamietam z ostatniego razu..... a teraz kluje dosc czesto.... i piersi nie bola i nie urosly - a wtdy szybko im poszlo....

Mnie brzuch bolał i jajniki jak na owu...ale cyce jakoś nie ;)

reklama
nanulika - badz upierdliwa!!! i obiecaj, ze jak sie zadomowisz na listopadowkach to o nas nie zapomnisz ;-):tak:

msmickey - a w ktorym miejscu ma te szwy? nie da rady mu tam obwiazac czyms albo wciagnac jakas skarpete zeby zabezpieczyc???

u mnie tez dzionek leniwie, cały czas grzeje sie pod kołderka i mam nadzieje ze mi to cos da;-)

Na tylnej łapie poniżej zgięcia. Ma zabezpieczone bandażem, nosił tez skarpetę. Ale to zdolny pies przerabialiśmy z nim operacje na końcu ogona - chodził w hiszpańskim kołnierzu i w kagańcu a i tak potrafił zdjąć szwy i zlizać zarastającą skórę. Wtedy zajęło nam to jakieś 2 miesiące, żeby w końcu zarosło na dobre więc jestem cała w nerwach, że jak teraz zdejmie, to będzie to samo:(

Pewnie ze nie zapomne! A w czerwcu nie tylko pilkarzom bede kibicowac:):):) a takie pytanko mam,bo dla was tez bede upierdlijwa: was tez w brzuchu klulo na poczatku? Jakos tego nie pamietam z ostatniego razu..... a teraz kluje dosc czesto.... i piersi nie bola i nie urosly - a wtdy szybko im poszlo....

Kłucie to chyba zagnieżdżanie się i może być. Mnie piersi zaczęły rosnąc trochę później a dowiedziałam się o ciąży w 5 tyg. Więc masz czas. Ale ja od razu zrobiłam badania na krew, żeby mieć pewność. I 2 dni później jeszcze usg bo i tak nie mogłam uwierzyć;) I była taka ciągutka z kółkiem do frisbee w ręku... Przynajmniej ja to tak widziałam:-D Trzymamy kciuki:)

Zrobie:) choc wynik bedzie chyba dopiero we wtorek.... kluje ten brzuchol ale naczytalam ssie wlasnie ze to dobry objaw ufff..... sluzu sporo,bialy i rzadki.... no i @ nie ma a to chyba najpewniejszy objaw.... wlasnie wracamy z pragij,jutro do pracy czas ehhh..... tak mi sie nie chce......

Witam pod koniec weekendu :) wczoraj przyjechała do mnie kumpela i dopiero teraz pojechała :) cieszę się, ze ją tu mam bo samej bym pewnie się zdołowała :) dziś mimo pięknego słonka spędziłyśmy dzień w łóżku na oglądaniu filmów :)

Nanulinko trzymam kciuki :) już się cieszę, ze będę miała kumpele w mieście:)
Poola no to mamy ten sam proszek :D bo moje koszulki jakieś krótkie wszystkie :D

Uff wreszcie weekend się skończył:rofl2:.

Nie wiem jak Ty to robisz ale cały czas o Tobie myślę i Ci kibicuję z całego serca !!

Ja pamiętam, że w obydwu ciążach przez pierwszy trymestr kuło mnie w brzuchu w okolicach jajników. Wróć sobie do początków naszych rozmów i sama zobacz, że wiele z nas na to się skarżyło :rofl2: Także to dobry znak :)

Zrobie:) choc wynik bedzie chyba dopiero we wtorek.... kluje ten brzuchol ale naczytalam ssie wlasnie ze to dobry objaw ufff..... sluzu sporo,bialy i rzadki.... no i @ nie ma a to chyba najpewniejszy objaw.... wlasnie wracamy z pragij,jutro do pracy czas ehhh..... tak mi sie nie chce......
Pamiętaj, że w tym momencie najważniejszy jest odpoczynek i uważam, że powinnaś duuuuuużo leżeć.. jak najwięcej. Rób szybko bete, leć do ginka po L4 i wracaj do nas ze wspaniałymi wieściami.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzeki kamila:) a wlasnie wczoraj stwierdzilam ze jak wroce do domu to chyba zaczne czerwcowki od poczatku czytac:) ot taka encyklopedia;P ale z tym L4 nie c hce pedzic..... no chyba ze nie bedzie wyjscia.....

Do góry