agaundpestka
Fanka BB :)
A ja ide na drzemkę 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
staram sie nie pic juz na noc ale nic nie daje do tego ta zgaga nocna mnie wykancza... wiec jak nie urok to sraczka, az zla jestem bo jestem tak padnieta.... ech... chyba organizm przygotowywuje sie do bezsennych nocy... tak zeby szoku pozniej nie bylo...W asparinie oprócz magnezu jest jeszcze potas.
A może za mało tego magnezu łykasz?
buziak no wlasnie rzadko cos ostatnio bywasz;-)
Co do spacerów to ja tez mam zadyszkęmęczę sie okropnie.
Czy przy sprzataniu czy na spacerze z Kubą, masakra po prostu
Ostatnio wychodzilam po schodach z praniem do powieszenia a nie mam ich duza to jak stanelam przed suszarka to najpierw oddech musialam zlapac a pranie bylo lekkie bo specjalnie nie biore wszystkiego naraz![]()
.
Asia trzymam mocno za Was kciuki, teraz musisz tylko zaufać lekażom i się nie martwić, na pewno dzieci będą w dobrych rękach a Ty już za chwile będziesz mogła je dotknąć i pocałować. Dzieci są już na tyle duże, że spokojnie sobie poradzą na tym naszym świecie

zaza26 - niby trzeba wierzyć lekarzom, że wszystko gra, ale moje samopoczucie mówi mi co innego i nie potrafię opanować stracha.