reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dziewczynki moje kochane życzę Wam bardzo spokojnych,rodzinnych i radośnie spędzonych Świąt,jajek-jakie tylko sobie wymarzycie i super prezentów od uszatego!
A mamusiom i naszym dzieciaczkom życzę dużo siły i wytrwałości!

Byłam na tym ktg-skurcze słabiutkie,ale cholerka regularne,na szczęście szyjka długa,twarda i zamknięta,a Jaś ma się świetnie;)
Jakbym już nie zajrzała to nie będzie mnie tak do piątku-bo mamy mieć zmianę dostawcy internetu i nie wiem jak długo to potrwa-obiecali,że do piątku się wyrobią!
I bardzo proszę ,żebyście wszystkie tu były w komplecie i zapakowane,jak wrócę!!!!!

reklama
Mam chwilę odpoczynku i wpadłam się pożalić, bo nie wiem co za ciemnota mnie dopadła, że posoliłam bitki przed obsmażeniem.. teraz są jak podeszwy:-:)dry: ech mam nadzieję, że goście wybaczą ciężarnej...

Już więcej nie marudzę, bo widzę, że Sicil się na reszcie odezwała :)

sicil bardzo się cieszę, że Julcio cały czas do przodu, trzymam kciuki z całych sił, aby jak najszybciej udało wam się być w komplecie w domku!

Mąż oczywiście wybył z mamusią na cmentarz i nie ważne że w chałupie syf wiec olewam i włączam neta.

Sicil super że się odezwałaś. Bardzo się cieszę że Julcio tak dzielnie walczy. Już niedługo a będziecie w domku w komplecie.
Trzymam kciuki za Waszą trójkę!

sicilpol zrobiłaś nam super zającowy prezent odzywając się do nas :-) dobrze przeczytać że jesteś w dobrej kondycji i że z Julkiem coraz lepiej :-) dzielny chłopak :tak: trzymajcie się kochani, czekamy na kolejne wieści od was

Najchętniej rzuciłabym całe przygotowania przedświąteczne w kąt i poszła pojeździć wózkiem po dworze ale wszyscy by na mnie krzywo patrzyli więc pojeździłam tylko po strychu :cool:

Ostatnia edycja:
Witam mamusie;)
Udało mi się do Was zajrzeć;) Życzę Wam Wesołych Świąt, spokoju ducha, radości i szczęścia, żeby ten czas był dla nas wszystkich czasem wyjątkowym;)Smacznego Jajka i mokrego Dyngusa;) tylko się nie pochorować;)

Sicil, super, że u Ciebie i Julcia jest wszystko dobrze;) mocno będę się za Was modliła;)

Pozdrawiam wszystkie i najpewniej do zobaczenia po świętach;*****

533181_3638178881165_1475057317_33368417_844244882_n.jpg
Zdrowych, bezstresowych, kolorowych i bardzo, bardzo szczęśliwych
Świąt Wielkanocnych dla Was i Waszych rodzin

życzy

Monika

Sicil super,że się odezwałaś:)Codzinnie o Was myslę i jestem przekoana,ze Julcio to dzielny chłopczek i już niedługo my będziemy się toczyć i narzekać, a Ty będziesz nam tu wysyłać zdjecia z Julciem z plaży.....:)

reklama
Do góry