reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam,

Aylin trzymam za Was kciuki:tak:

Agulex moj syn też skorpion;-)
Mówią mi, ze bedzie ciezko za kilka lat:-D

Jeju, czuję się jak krowa za przeproszeniem:zawstydzona/y:
Nie bede narzekać ale mam serdecznie dośc:zawstydzona/y:

reklama
Witam się w lany poniedziałek

Witam wszystkie przyszłe młode mamy:)
Jestem nowa na forum i z chęcią pogadam z innymi mamami w podobnym stadium ciążowym :rofl2:
Widzę że świąteczne klimaty panują wszędzie. Ja się cieszę że w tym roku nic kompletnie nie muszę robić bo do rodziców mojego lubego jedziemy - a tam się nogi od stołu zawsze uginają:)

witam nową mamusie

Życze miłegopopołudnia :-)

Aylin- pewnie sie wystraszylas a nie martw sie wszystko bedzie dobrze i najwazniejsze ze z niunia wszystko wporzadku :tak:
Trzymaj sie cieplutko :tak:

Dziewczyny czy macie tez napady goraca? ostatnio czesto mam tak, ze siedze i od tak czuje jak robi mi sie goraco na twarzy jakbym plonela, chwile potrzyma i puszcza......:szok: dziwne uczucie :baffled:

Sunshine od trzech tygodni błagam męża aby wyłączył piec. Chyba hormony tak mi szaleją bo wiecznie jest mi gorąco a z natury to raczej ciepłolubna jestem i zawsze było mi zimno. Nawet w lato śpię w skarpetkach. A teraz 20 stopni w sypialni to dla mnie skwar.

Sunshine - ja ostatnio byłam chora, wtedy to miałam na zmianę napady gorąca i zimno mi było.... w środę mam wizytę, poproszę lekarkę, żeby jeszcze kontrolnie mnie osłuchała

mlodak- ja tez z tych zmarzlakow a teraz ja porozbierana po domu latam okna otwieram a moj maz chodzi i zamyka bo mu zimno a wczesniej bylo na odwrot.
katrina- ja niby od 2 tygodni mam kaszel co wkurza mojego ale co ja moge... zaczelam pic herbate z likrecja i pije herbate z lipy i nic :-( moze zlapalam cos i jeszcze nie dokonca wyszlo na wierzch?

reklama
cześć
no i już po świętach,jutro goście się rozjeżdżają ale jeszcze dziś zawożę męża do pracy:-(
mam nadzieję że piątek szybko będzie i znów po niego pojadę:-)
ciekawe jak nasze dzieci kwietniowo-czerwcowe może teraz napiszą coś więcej
co się dzieję z aylin ?
czerwcóweczki miłej nocy do juterka :-D

Do góry