reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

cześć no po świętach jeszcze siostra wyjedzie i spokój :-)
mała ma nowy zwyczaj pokazuje jaka jest duża odpycha się o mój pęcherz moczowy i wypycha główkę przy pępku a ja z tego wszystkiego posikuje w majtki jak dobrze że wymyślili wkładki higieniczne:-D
dziewczyny w szpitalach szkoda mam nadzieje że wszystko będzie ok trzymam kciukasy
idę posprzątać poświątecznie a jutro to przeleże cały boży dzień
miłego dnia

reklama
Witam Was wszystkie mamuśki ;D

Bardzo długo się nie udzielałam. Mam nadzieje, że mnie pamiętacie jeszcze i uda mi się wbić w rozmowy z Wami. U mnie dużo się pozmieniało ale i dużo jest jeszcze nie wiadome. Ale o tym to później. Mam nadzieje że u Was wszystko dobrze, wiem że mamy już pierwsze czerwcowo-kwietniowe maluszki :-) W środę trafiłam do szpitala z podejrzeniem przedwczesnego porodu, skraca mi się szyjka, ale o tym napisałam w wątku ''...wieści ze szpitala'' Pewnie już nie nadrobie co napisałyście przez ponad miesiąc ale od teraz postaram się być na bieżąco. Lece teraz coś zjeść i do sklepu. Postaram się przejrzeć chociaż co napisałyście w ciągu ostatnich 2-3dni.

Pozdrawiam

macku - i co mi z karnego jak ja nie moge do czerwca, potem tez jeszcze regeneracja a w lipcu to juz dawno zapomnicie ze mi karny przypada ;)))

widze ze sie sypiemy.... oj sypiemy sie..
oby do maja!!!

buziak jak miło że się odezwałaś :) co ci się z netem dzieje i kiedy to się skończy, bo strasznie nam brakuje twojego poczucia humoru:-)

siula mój się z pęcherza ewakuował już na szczęście, ale teraz kopie mnie dosłownie po żebrach, a zawsze mnie się wydawało, że to taka przenośnia jak któraś pisała, że dostała kopniaczka w żebra :-D

Lena oczywiście, że pamiętamy! super, że do nas wróciłaś, mam nadzieję, że już nie znikniesz ;-)
trzymam kciuki za to żebyś jak najdłużej w dwupaku została

zaza - mam nadzieje ze w tym tyg juz sie za to wezmą tak, ze wroce na dobre ;)) Tylko zebym tu jeszcze mała z kim pisac o fiutkach bowidze ze sporo z nas sie dziwnie rozkłada ;////
zaciskac nogi kochane !!!

snoopy12, nie wkręcaj się, śpiocha, leży gdzieś głębiej, ma dzień leniucha - opcje są różne naprawdę. mój lekarz przestrzegał, żeby nie dać się zwariować z tą obserwacją aktywności, bo to ani dobre dla dziecka, ani dla mamy. Na pewno się ożywi niebawem, już to było przerabiane wiele razy na forum przecież :)

buziak, na mnie zawsze możesz liczyć w temacie fiutkowym :D:D:D:D

a wieści szpitalne też mnie trochę wystraszyły, więc od rana przegrzebuję allegro i inne w poszukiwaniu brakujących rzeczy, a brakuje wieeeeeeeeeeeeeelu... nie dajcie się laski!

reklama
zaza- nie nie znikne już zostane :) Mam nadzieje ze na bardzooo dlugo ;D
buziak- jeżeli chcesz możesz ze mną. ;D Tylko dopiero tak za godzinke dwie bo muszę na miasto wyjść:-D no zaciskam nóżki żeby mały brojek mi tam się nie pchał na ten świat jeszcze niech te 6tygodni jeszcze w brzuszku posiedzi jakoś wytrzymam te kopniaki ;P
snoopy możliwe ze mała sobie spokojnie śpi :) aż zazdroszę ja od rana dostaje takie kopniaki ze szok:shocked2: ze tak powiem podczas siedzenie troszke sie zgarbie i buch kopniak w żebra ;o hihih taki mały wierci pięta w brzuszku mi rośnie ;D

Do góry