reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Myslalam ze mi sie uda, do godz16ej jestem jak mloda sarenka a po 16ej zamieniam sie w shreka... Cycki zaczynają znow boleć mam nadzieję ze juz nie urosną wiecej, moj maz do mnie a rośnij sobie kotku, ja ide na silownie i wiesz jak cos np zaczniesz rodzic to dzwon do mnie.
Chyba padnę po tym tekscie.

dzisiaj byłam na SR z mężem, ale nie wiem po co go wzięłam, bo po wczorajszym lanym poniedziałku był tak niewyraźny, że myślałam, że tam zejdzie hehe:-D

a ile macie kg do przodu?

ja 10,5 kg, myślę, że nie jest źle, ale wyliczyłam, że żeby przytyć w normie zostało mi już tylko 6 kg

xdorotaa ja miałam hemoglobinę na ostatnim badaniu 10, więc nie jest źle

gkvip gratuluję udanej wizyty, oby się skurcze nie pojawiały

jutro się nie zapowiada zbyt ciekawie, bo nie będzie u nas wody od 7.00 do 17.00:wściekła/y:

mamina mój mi ciągle też tak powtarza a nie przejmuj się tylko rośnij przeciez kochanie dasz radę później schudnąć :-D

zaza to niezły był ten lany poniedziałek :sorry:

gkvip gratuluje udanej wizyty położnej

Myslalam ze mi sie uda, do godz16ej jestem jak mloda sarenka a po 16ej zamieniam sie w shreka... Cycki zaczynają znow boleć mam nadzieję ze juz nie urosną wiecej, moj maz do mnie a rośnij sobie kotku, ja ide na silownie i wiesz jak cos np zaczniesz rodzic to dzwon do mnie.
Chyba padnę po tym tekscie.
Tekst niezły chyba musze mojego nastraszyć zobaczymy co powie :-D
uciekam powoli miłej nocki życze

Ja mam do przodu 11 kg. Zaczynałam z niedowagą więc mogę jeszcze ok 6 przybrać choć mam nadzieje, że nie będzie więcej jak 15 kg. Też juz nie chcę tyć, mimo, że poza brzuchem nie widać za bardzo tej wagi u mnie (ja i tak czuję się juz jak słoń).

Byłam dzis na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia. Super, juz nie mogłam się doczekać. Choc przyznam, że padam bo wczesniej byłam w pracy, potem pracowałam trochę z domu, więć cały czas w siedzacej pozycji. Jutro ćwiczenia więc się trochę poruszam. Zgarnęłam kolejne siaty gratisowych materiałów. Poradników mam już tyle, że nie wiem kiedy ja to wszystko przeczytam....

Ostatnia edycja:
gkvip - fajnie, że wizyta udana, ja mam jutro, ale też tylko albo u GP, albo u położnej,

Lena - ostatnio była o Tobie mowa, że zniknęłaś i nie wiadomo co u Ciebie,

O mamo zeszlam sie na spacerku... Nie mam sily.Moja dzisiejsza aktywnosc: sniadanie, drugie, ok 15 poszlam do ciotki jakies 500 metrow, wrocilam po 1,5 h, pojechalam samoch na lekcje na 1,5 h, wrocilam i poszlismy na dlugi spacer tez 1,5 h ale powoli. I jak usiadlam tak powietrze ze mnie uszlo. I nie oszukuje sie, na ten spacer to najchetniej nie poszlabym wcale. Ale chodzilismy w okolicach szpitala matki polki w ktorym mam rodzic i jakos sie tam patrzylam z dziwnym wyrazem twarzy...Porozmawialam z P o swoich strachach i niepokojach i uspokoil mnie swoim spokojem. Powiedzial, ze na pewne rzeczy nie mamy wplywu (np na trojkatna glowe dziecka lub zaplatanie sie w pepowine;-) ) wiec nie ma co o tym myslec. Ze co ma byc to bedzie. Jakos to na mnie zadzialalo.Dziewczyny, dajcie spokoj z ta waga, jeszvze tylko 2 miesiace i czas zrzucac:-) wytrzymamy:-) Jesli chodzi o bialego jelenia, to tez planuje go zakupic. A proszek jelpa widzialam w kerfurze. I jelenia chyba tez. Na najblizszych zakupach juz nabede:-) Ostatnio kupilam jelonka do mycia rak w plynie i jest super poprawila mi sie skora na dloniach bardzo:-)

reklama
MsMickey ja też załowałam że na godzinny spacer wczoraj poszłam:-p ale polezysz i bedzie ok

alyn trzymaj się, kurcze do 17 to strasznie długo zamierzają Ciebie trzymać.... skoro mąż lapka zostawił może będziesz zagladała:-p ale najważniejsze że jesteś pod fachową opieką i możesz codziennie dzidzi posłuchać;-) co do koszuli u nas do porodu trzeba miec wlasną:-):-p

kurka spać mi się nie chce a oczy mnie pieką...

Ostatnia edycja:
Do góry