reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

stokrotka więc 3mam kciuki za wizytę.

ja mam dziś poważne plany ! zwiedzić pare sklepów i kupić wszystko co mi potrzebne ( o ile tak od razu znajdę ) do szpitala i dokończyć może wyprawkę... mam cel że wszystko już będę miała do końca tygodnia bo ostatnio mam wrażenie, że ja też troche wcześniej urodzę.. tak sie jakoś czuję porodowo ;p

reklama
Ojej co sie dzieje juz trzecia czerwcówka- kwietniowka.

Witam wszystkich

Podobno dzis szykuje sie piekna pogoda, ja dzis lece do kolezanki do szitala i jej małej Lenki.
A jutro wyczekiwane usg po czterech tygodniach. Ciekawe jakiego olbrzyma mam w brzuchu.

Milego dnia Wam zycze

dorota - 4 ;)))))

kasiu - gratuluje przeogrooomie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i formy!!!!! Synek przesłodki!!!

Juz dawno mnie tu nie było przed 8 co? ;))

Dzień dobry w czwartek :-)

Kasienka i Krzysio
gratulację, jestem w ogromnym szoku ale widzę że z maluszkiem chyba wszystko w porządku co mnie bardzo cieszy :tak:

stokrotka:) powodzenia na wizycie

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytujące mamusie

Dobrego dnia

Ja już w pełnym makijażu siedzę i dopijam kawkę...
Za oknem świeci przepięne słońce , chociaż na termometrze dopiero 6 stopni. Myślę, że szybko się nagrzeje. Jak dojdzie do 14 to wybywam z domu... :) Szkoda kurcze takiego dnia :p A jutro już listy przedszkolne mam nadzieje, że sie dostaliśmy !!
Mam bardzo dobry humor nawet marudzić mi sie nie chce. Milan znowu zaczą dawać czadu, szczególnie w nocy smyra mnie pod kością łonową a jak siedzę kopie mnie w żebra, że aż cyce podskakują.
Buziaku no dawno Cię nie widziałam o tej porze:)

Oj dziewczyny ja nie mam czasu i sily siedziec przed kompem - jakas nie do zycia jestem. Czasem zajrze poczytac co u was,ale ostatnio to bol glowy mi nie daje zyc,do tego bol przy chodzeniu, wieczorami kregoslup siada,a tu 3 dzieci co nie poleza tylko a to na podworko,a to mama pobaw sie,a to pic-jesc itd. Dzis wizyta u gina wiec zobaczymy czy wszystko ok tam na dole,bo male cisnie i to jak.

Kamila u ciebie juz zaczyna sie 9 miesiac,a mi w sobote - jak ten czas leci.

Ide poczytac co u was.
milego dnia

gratuluje kolejnej mamusi

reszta dziewczyn - trzymajcie nozki zacisniete przynajmniej do 37 tyg.

pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Powitajcie mojego 32Tygodniowego wczesniaczka Bartusia 1600kgZobacz załącznik 459346 44dl :-)

gratuluje kolejnej mamusi

reszta dziewczyn - trzymajcie nozki zacisniete przynajmniej do 37 tyg.

pozdrawiam was wszystkie serdecznie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiaczek ja to Ciebie strasznie podziwiam z 3 dzieci i 4 w brzuszku kurcze .. :p Tym bardziej ze dzieci male :p Jak Ty dajesz radeeee... ale tez jednoczesnie zazdroszcze takiej gromadki :))))))))

reklama
Buziak- z tym brzuchem mnie zaniepokoiłaś- zób mocz dla świetego spokoju- najlpeij jeszcze dzisiaj, co?

Krzysio jest cudny- Gratulacje:)

Do góry