reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ninuszka ty się kobieta tak nie stresuj!Ja z Matim jak był malutki chodziłam wszędzie,jak miał miesiąc byliśmy nad morzem i było super!!!Jak się chce to dasz radę to ogarnąć!;-)

reklama
ninuszka ty się kobieta tak nie stresuj!Ja z Matim jak był malutki chodziłam wszędzie,jak miał miesiąc byliśmy nad morzem i było super!!!Jak się chce to dasz radę to ogarnąć!;-)

to samo miałam napisac ze z miesiecznymi kluskami ludzie jezdza i jes ok, a swatopoglad Ci sie zmieni jak zobaczysz cudo ;))

to samo miałam napisac ze z miesiecznymi kluskami ludzie jezdza i jes ok, a swatopoglad Ci sie zmieni jak zobaczysz cudo ;))

Macie racje! Tak, tak, tak! Macie racje! :*

o matko umieram ze zmęczenia nogi puchną jak banie w oczach wszystko boli aaaaaaaaa za dużo dzisiaj dźwigania i chodzenia chyba:p uwaga pilnie potrzebuję masażu stóp bo sama do nich nie dostajeee!

wogole podczas strzyzenia zauwazylam ze mi tam sie troche pozmienialo, jakby posinialo:szok: czy wam tez? tak zapytam z ciekawosci bo niewiem czy to normalne czy tylko ja jestemm odmienna.

ja mam bardzo ciemny siny kolor, wręcz brązowy na wzgórku łonowym. Ale najciekawsze mam sutki - kolor czekoladowy :) to raczej normalne i niedługo wszystko będzie w starych barwach :)

Trochę pewnie spóźnione, ale powodzenia na wizytach!!!

Jakaś zakręcona jestem dzisiaj, że hej:happy2:

Stresuje sie bo niewiem co mi powie na temat tych bóli brzucha przy tym pepku... boje sie jak diabeł swieconej wody szpitala, oby bylo wszystko ok i oby nie dala mi skierowania, bo wtedy to masakra! kto sie corka zajmie.... :-(
jakoś przegapiłam, że psiałaś o takim bólu, mój gin powiedział, że ból typu kłucie i ciągniecie koło pępka jest całkiem normalny, bo przy pępku zostają szczątki naczyń pępowinowych naszych i one w trakcie rośnięcia brzucha mogą bole:tak:

Kamila ja ci wymasuje nogi, ale potem ty mi:-D a w ogóle to mi się właśnie przypomniało, że mam masażer do stóp, tylko kto mi cholera go obsłuży hehe bo mi się nie chce:-D

a propos masażera to jest to przykład na to jak faceci są niedomyślni...
marzył mi się parowar, więc już z pół roku przed gwiazdką oglądałam podczas moich i m wspólnych wypadów do Media Marktów i tym podobnych takie parowary, nawet wbrew jego woli wlekłam go do nich i pokazywałam, które mi się podobają
dosłownie pół roku takich podpowiedzi...

w Wigilię przyszedł czas wręczania prezentów, m wyciąga wielkie pudło, ja oczom nie wierzę, myślę sobie "niemożliwe, zajarzył, dostałam parowar"
zdzieram papier, otwieram pudło...
a tam masażer do stóp:-D:-D:-D

Kamila nie szalej z tymi zakupami:-) ty już chcesz chyba być następna:-)
Dziś piękny dzień a mnie głowa boli że ledwo co widzę
chyba bez tabletki się nie obędzie :no:
wyprałam następną partkie ciuszków:-D
dziewczyny miłego dnia i proszę się oszczędzać,żeby żadna już w kwietniu nie urodziła

reklama
Właśnie kończy mi się suszyć ostatnia partia cziuszków. Do wyprania zostały kocyki, ręczniki, pieluchy i rożek oraz ciuszki takie powyżej 3 miesiąca, które dostałam w spadku, ale na to mam jeszcze czas. Najwyżej popiorę i niech leżą w torbie. Tylko kto to wszystko teraz poprasuje?????

Zmykam się szykowac do lekarza. Wyniki badań całkiem niezłe - hemoglobina odrobinę spadła, ale w normie się mieści. W moczu oprócz śladowych ilości ketonów (znienawidzę to słowo chyba) żadnych świństw nie stwierdzono.

Do góry