reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam i jak wczesniej juz mowilam zazdraszczam pogody.... :wściekła/y::tak:

Normalnie balam sie wejsc na BB po weekendzie, zeby czasem nie przeczytac, kolejna mamusia rozpakowana albo ze ktoras w szpitalu wyladowala a z tego co zdarzylam zauwazyc to chyba nic sie nie wydarzylo.

O dziwo i nas dzis sloneczko- wkoncu!!!!! ile moze padac i wiac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Mnie troszke mniej na forum bo siostra z mezem przyleciala i nadrabiamy :-D Ale to moj ostatni tydzien w pracy wiec pozniej powinnam byc czesciej :tak:

Pozdrowionka i wygrzewajcie brzucholki na sloneczku za mnie tez - poprosze :-D

reklama
Witajcie

ślicznej pogody ciąg dalszy:-) dłonie puchną niemożliwie, ale to nic, najważniejsze, że jest cudnie a nawet mi alergia nie dokucza

PaulinaMaria nie wygłupiaj się i jeszcze poczekaj ze dwa tygodnie;-) trzymam kciuki i niecierpliwie czekam na wieści od Ciebie

december nie przejmuj się ludźmi, którzy się w ten sposób zachowują, zwykłe buce i tyle:no: ja mam wrażenie że ludzie to patrzą się na ciężarne jakby wszystkie zaliczały wpadki, ciąże były niechciane, a one (ciężarne) na pewno cierpią i będą okropnymi matkami:baffled: tak jakby ciążą nie mogła cieszyć czy coś w tym stylu... mogłabym na palcach jednej ręki policzyć u ilu obcych ludzi moja ciąża- mój ciążowy brzuszek- wywołała szczery usmiech na twarzy

a że niektóre kobiety patrzą z zazdrością to rozumiem:tak: jeszcze niedawno samej zdarzało mi się zadumać wpatrując się w ciążowy brzuszek;-)

mój alergolog powiedział, że oryginalna Claritine jest bezpieczna w okresie ciąży, potem karmiąc piersią trzeba ją odstawić
a twój nic nie pozwolił ci brać?

Kamila ja na twoim miejscu jednak bym się rozejrzała po szpitalach, bo na moim psiowym forum mamy temat ciązowo-dzidziusiowy i jest tam parę dziewczyn z Lublina, jedna ma na dniach rodzić i ponoć pocałowała klamkę w jakiś paru szpitalach:no:

Kochana co mi po rozglądaniu :p I tak nie da się zaklepać miejsca w szpitalu "na późnej" ... Dopiero jak się zacznie poród to się okazuje czy przyjmą czy nie bo szpital też nie jest w stanie przewidzieć ile akurat wtedy będzie miał rodzących czy położnic.. :/ Ja jestem zorientowana co do tego gdzie ile mniej więcej jest miejsc ale to nie da się przewidzieć co będzie..

Kochana co mi po rozglądaniu :p I tak nie da się zaklepać miejsca w szpitalu "na późnej" ... Dopiero jak się zacznie poród to się okazuje czy przyjmą czy nie bo szpital też nie jest w stanie przewidzieć ile akurat wtedy będzie miał rodzących czy położnic.. :/ Ja jestem zorientowana co do tego gdzie ile mniej więcej jest miejsc ale to nie da się przewidzieć co będzie..

ech no w sumie fakt, nie pomyślałam
tym bardziej współczuję...

swoją drogą, to w Lublinie zawyżacie średnią krajową przyrostu naturalnego:-D

Witam się i ja w kolejny słoneczny dzionek :-)

u nas remont dalej trwa, m ma cały tydzień wolny więc nadrabia :-) nie mamy ekipy tylko sami z teściem robimy , co by zaoszczędzić :tak: a kuriera z tapetami dalej brak i chyba go się doczekamy , ale już po długim weekendzie :wściekła/y:

zazdroszczę tym ,które doświadczają ulgowego traktowania brzucholka, mnie niestety spotyka tylko znieczulica ludzka :szok:

december - nie przejmuj się , pewnie niejeden z tych zawistnych wzroków chciały cieszyć się z przyjścia na świat maluszka a nie może

ja ostatnio robiłam zakupy z moim młodszym bratem ( 17-letnim) i dwie panie sprzedające pod nosem coś sobie zaczęły mruczeć na nasz temat i wzrokiem objeżdżać , usłyszałam tylko - patrz no taki młody i już zmajstrował - szczerze mówiąc bardzo mnie to rozbawiło :-D w sumie to komplement dla mnie , nieźle się trzymam, że 17-latka na dziecko złapałam :-D

paulinamaria - ściskaj nogi bo jeszcze nie czas :tak:

miłego nie puchnącego dnia życzę i słońca dla tych z deszczem

Witajcie

mój alergolog powiedział, że oryginalna Claritine jest bezpieczna w okresie ciąży, potem karmiąc piersią trzeba ją odstawić
a twój nic nie pozwolił ci brać?

dzieki zaza zapytam ja w piatek na wizycie, do tej pory jakos nie skumalam ze alergia sie zbliza wielkimi krokami i nie zapytalam co moge jak sie zacznie :)

moja kolezanka urodzila dzisiaj w nocy a jeszcze wczoraj wieczorem sie zapierala ze po majowce bedzie rodzic :-) jest mala maja, 3300 :happy: zazdroszcze ze juz nie musi brzucha dzwigac!

dzieki zaza zapytam ja w piatek na wizycie, do tej pory jakos nie skumalam ze alergia sie zbliza wielkimi krokami i nie zapytalam co moge jak sie zacznie :)

moja kolezanka urodzila dzisiaj w nocy a jeszcze wczoraj wieczorem sie zapierala ze po majowce bedzie rodzic :-) jest mala maja, 3300 :happy: zazdroszcze ze juz nie musi brzucha dzwigac!
zgodnie z terminem urodziła?? kurcze ja tez chciala bym juz urodzic .. tzn jak tylko przyjdzie mi pocztą reszta zakupionych rzeczy:D:D

miala termin jakos na 6 czy 10 maja. ale juz skurcze i rozwarcie od tygodnia wiec sie mniej wiecej spodziewala :-) chociaz wczoraj byla przekonana ze nic sie nie dzieje, nawet pozwolila mezowi wieczorem piwko wypic :-D

dobra ide grillowac na ogrod, milego dnia!

reklama
Do góry