reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

zdarzył się cud - w końcu ktoś zauważył, że jestem w ciąży:tak:

wracając ze stawu z psami zajrzałam w końcu do dowodu rej, żeby sprawdzić kiedy trzeba przegląd zrobić... no i się okazało, że trzeba było w sobotę :-D
pognałam w te pędy na stację, żeby zdążyć przed zamknięciem
nie dość, że zdążyłam to mnie pan z okienka poza kolejką zawołał , ale to nie koniec - nawet auta mi nie sprawdził , spytał tylko czy syn czy córka :-)

to tak jak ja, ale jakoś przeczucie mi mówi, że nie wytrzymam tyle

poza tym bardzo bym chciała urodzić jeszcze zanim moja ciocia wyjedzie do Niemiec, jest dla mnie jak mama, a niestety 10 czerwca wyjeżdża do pracy:-( ale nie wcześniej niż przyjedzie mój m + 2 dni dla niego na odpoczynek :-D
optymalna data to 5 czerwiec;-) kto wie może się uda;-)

To tak jak ja, ja tez mam termin na 19 czerwiec, ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza rozpkowana :)

reklama
dziecko jest zle ulozone... usiadlo sobie ze tak powiem :) jest pupa do dolu nozki mi wbija w lewy bok no i glowke ma pod prawymi zebrami. :) byl juz w pozycji wyjsciowej a w czwartek sie okazalo ze taki sobie numer wykrecil

dziecko jest zle ulozone... usiadlo sobie ze tak powiem :) jest pupa do dolu nozki mi wbija w lewy bok no i glowke ma pod prawymi zebrami. :) byl juz w pozycji wyjsciowej a w czwartek sie okazalo ze taki sobie numer wykrecil

To skoro taki żartowniś z niego to może jeszcze się odkręci :-D. Życzę Ci tego.

Spływam dow yra bo z nadmiaru emocji już ledwo na oczy widzę. Do jutra czerwcóweczki, papa.

To ja tylko dam znać, że jestem i żyję - miałam wizytację rodziców P. Teście cały weekend za mną chodzili i próbowali wyłapać jakieś atrakcyjne kopniaczki, a tymczasem nasz syn zrobił się totalnie spokojny i się nie doczekali. Daje znać, że jest, urzęduje chętnie w okolicach pęcherza i rozrywa mi szyjkę, ale jakoś nie kopie wcale wyżej, co najwyżej czuję, że się czasem gdzieś wypina. Zdaje się, że któraś niedawno o tym pisała, xdorotaa może? Czy w ciąży zawsze trzeba sobie znaleźć powód do zmartwień?

Wydaje mi się teraz, że jak urodzę i będę trzymać Tomka w ramionach, wreszcie poczuję się spokojna, ale koleżanki wyprowadzają mnie z błędu, twierdząc, że to wcale tak nie działa :)

trzymajcie się ciepło, do końca tygodnia pewnie będę zaglądać sporadycznie.
buziaki

Magnii, mi tez wszyscy mówili,ze po urodzeniu będę się ejszcze bardziej martwić i przejmować, ale w moim przypadku tak nie było. W tych osttanich tygodniach drżałam o L, teraz drżę o N i będzie mi zdecydowanie lepiej jak już będzie po tej stronie brzuszka.

Witam.

Z tym drżeniem o dziecko to coś jednak jest, im starsze tym bardziej sie drzy i więcej róznych zagrożen na niego czeka. Moja mama powiedziała mi kiedys że rodzic o swje dziecko martwi sie przez całe życie.

Paulina Maria dobrze że z dzieckiem wszystko ok, trzymam kciuki, żeby twoje bóle ustapiły.

Ja dzisiaj troche w kuchni, musze przygotować sałatki, zaprosiliśmy znajomych na grila,

reklama
Witam

Dzisiaj znowu robię wypad do do mojego starego miasta na mecz piłki nożnej
moja kuzynka (17lat) i inne dziewczyny grają dzisiaj ostatni mecz eliminacyjny do rozgrywek juniorek starszych, także trzymajcie za nie kciuki, to na pewno im się uda, bo kciuki czerwcówek mają niesamowitą moc:-D

Miłego dnia życzę!!!

Do góry