reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Lui ja też słyszałam jak leżałam na porodówce jak dziewczyna rodziła, na sam koniec się pobeczałam ze wzruszenia. Też z początku ciut krzyczała i wyła ale położne ją uspokajały aby nie traciła sił na krzyki, też byłam w szoku i też się obawiam porodu. Ale nie my pierwsze, nie ostatnie ...

reklama

aga
a ja myslalam, że Ty bedziesz miala Jasia, nie wiem czemu ale tak mi sie wydawało:sorry: ale Antek śliczne imię:tak: .

Miałam mieć, ale Jasia wybrałam jeszcze z .... :( więc już dawno nastąpiła zmiana na Antka :)

Ja znowu spałam dwie godziny w nocy, a cały dzień z dziećmi, ale miałam pomoc, bo jednak mój organizm odmówił w nocy posłuszeństwa, bóle brzucha i pleców kazały przystopować. Młodzi też nie poszli na juwenalia bo w nocy siostrzenicy narzeczony trafił z zapaleniem wyrostka do szpitala :/

Co do jedzenia to tez czytam etykiety, ale nie zawsze się da przestrzegać, mnie w pl denerwuje to ze jajka 0 są tak drogie :/ Podobało mi się, ze chłopca którym się opiekowałam nauczyłam sięgać po przegryzki typu owoce suszone, chlebek chrupki itp, do 4 roku pił tylko soki które mu zrobiłam i jogurty z owocami itp.
A pisałyście o jedzeniu Hinduskim dwa lata temu byłam na wakacjach z jogą i kursem gotowania hinduskiego mniam :)

Ja pamietam jak miałam wywoływany porod i slyszalam wszystkie kobiety:tak: mąż to nie wiedzial co ze soba zrobić i tylko patrzył na mnie:-D
a po kilkunastu godzinach spytal:"boisz się?", juz sie nawet nie balam, po prostu chcialam miec to za sobą:tak: wkurzajace bylo to, ze co ktora przychodzila to od razu rodzila a ja tyle godzin i nic:wściekła/y:

edit. aga racja, przypomnialam sobie jak pisałaś, ze teraz chyba zmienisz imię bo razem wybieraliście tamto:tak:

No ja wiem ze nie pierwsza i nie ostatnia ze to wszystko chwilowe ale jakos tak sie nakrecilam ze w szoku jestem, do dzis chcialam zeby porod nastapil juz, doczekac sie nie moglam a tu prosze.... teraz odkladalabym w nieskonczonosc.... guła jestem ze sie sama nakrecam ale nic nie poradze na to:sorry::sorry::sorry:

a ja hinduskiego jedzenia nigdy nie probowalam ale po tym programie z gesslerowa to mam ochote sprobowac.

Waris 10 zl teraz za malinowe? u nas w sezonie prawie tyle kosztuja, tak powyzej 7 zl zawsze za kg, a teraz te zwykle ale polskie kosztuja 10-13 na straganie a tamte wlasnie tyle:/ale ja ostatnio calkiem znosne w tesco polskie kupilam i nawet smak mialy hehe

Polecam film na Tvn, Odważna...

Polaa U mnie identycznie było...Ja urodzić nie mogłam, a w tym czasie było kilka za kotarą co raz dwa, jedna to postękała chwilę i już...Mąż do mnie: Nie możesz tak? ;-)

My dziś ze znajomymi i dziećmi mieliśmy razem popołudnie spędzić, ale z koleżanką wyskoczyłyśmy "na chwilę" w jedno miejsce, by kupić sobie po 5 par bucików na lato. w tym czasie mężowie mieli "Dzień ojca" :-).
Dzień udany:-D

Ostatnia edycja:
Ja też często patrzę na etykiety produktów spożywczych, nie tylko na skład ,ale też na kolejność bo na składzie zawsze jest napisane co produkt ma w składzie od najwyższej wartości.

Aga
twój Antoś będzie tak jak mój od Antoniego? czy od Antoniusza? bo ostatnio Antoniusz słyszałam modne jest:)

Smutny dzień dzisiaj. Wy pewnie nie kibicujecie,a ja jestem kibicem żużla od dziecka i dziś taki przykry wypadek:-:)-( :-( echhh.

reklama
Viola ja wlasnie ogladam derby lubuskie i mowili co sie stalo. masakra. a jeszcze takie zamieszanie sie zrobilo ze sie wszyscy kloca i *****mi rzucaja. i wszystko na antenie jest. szok normalnie. az strach co sie teraz w gorzowie bedzie dzialo bo juz takie krzyki w tle slychac ze czuje ze spokojnie nie bedzie:/

Do góry