reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Esperanza grautuluje! Samych kolorowych dni na nowej drodze zycia :-) Umknelo mi wczesniej.
Kamila mam nadzieje, ze gin w poniedzialek cos zaradzi. Co za beznadzieja, ze do szpitala przyjac nie chca :/
Kamila mam nadzieje, ze gin w poniedzialek cos zaradzi. Co za beznadzieja, ze do szpitala przyjac nie chca :/
tialana
Sicil przeczytałam i popłakałam sobie ze wzruszenia, pięknie to napisałaś
Uściski od cioci dla Julcia i dzielnych rodziców
Uściski od cioci dla Julcia i dzielnych rodziców
Niespodzianka
Sicil piekna opowiesc... duzo usciskow (delikatnych) dla Julcia.
agaundpestka
Sicipol dzięki, ze opisałaś wszystko dla takich chwil warto żyć
Sunshine6
Mlodak- nalesniki hmmmmm mniamiiiii poprostu palce lizac, a teraz pekam z przejedzenia
Sicil- Sliczna opowiesc duzo przezyliscie, usciski dla Julcia
Klusia- ciekawe przezycia....
Ja juz po zakupach udalo mi sie kupic to czego szukalam
i po obiadku teraz relaksik a wieczorem Final ligi mistrzow wiec ostatni mecz sezonu. Oczywiscie pilka nozna. Tak wiec moze z chlopakami pifka sie napije tak za mna chodzi 

Sicil- Sliczna opowiesc duzo przezyliscie, usciski dla Julcia
Klusia- ciekawe przezycia....
Ja juz po zakupach udalo mi sie kupic to czego szukalam
i po obiadku teraz relaksik a wieczorem Final ligi mistrzow wiec ostatni mecz sezonu. Oczywiscie pilka nozna. Tak wiec moze z chlopakami pifka sie napije tak za mna chodzi 

Witam dzisiaj.
Sicil bardzo wzruszająca opowieść.
Klusia współczuję jak tak można traktować ludzi. ja tego nie rozumiem
Dziś całkiem ładny dzionek, słońce ciepło to i nózki juz spuchnięte. Moi chłopcy wybrali się nad morze ustawić na działce domek holenderski. czeka ich jeszcze przynajmniej 2 weekendy pracy zebysmy w sierpniu mogli wybrac się z maluszkiem.
Młodak musze równiez zrobić te nalesniki juz kilka osób o nich mówi
Kamila toż to się w głowie nie miesci trzymam &&&&&&&&&&&&7 żeby wszystko okazało sie w porzadku
Sicil bardzo wzruszająca opowieść.
Klusia współczuję jak tak można traktować ludzi. ja tego nie rozumiem
Dziś całkiem ładny dzionek, słońce ciepło to i nózki juz spuchnięte. Moi chłopcy wybrali się nad morze ustawić na działce domek holenderski. czeka ich jeszcze przynajmniej 2 weekendy pracy zebysmy w sierpniu mogli wybrac się z maluszkiem.
Młodak musze równiez zrobić te nalesniki juz kilka osób o nich mówi
Kamila toż to się w głowie nie miesci trzymam &&&&&&&&&&&&7 żeby wszystko okazało sie w porzadku
reklama
Ja tylko wpadłam się przywitać i powiedzieć że u nas oki torba nadal nie spakowana,
wybaczcie ale nie odpowiem każdej z Was przeczytałam co tam słychać ale nie mam już sił kręgosłup tak mnie napier***** (wybaczcie za określenie ale boli to mało powiedziane).
U mnie za okienkiem ładna pogoda a P w pracy i to w dodatku na noc ma ;o
Miłego wieczorku
wybaczcie ale nie odpowiem każdej z Was przeczytałam co tam słychać ale nie mam już sił kręgosłup tak mnie napier***** (wybaczcie za określenie ale boli to mało powiedziane).
U mnie za okienkiem ładna pogoda a P w pracy i to w dodatku na noc ma ;o
Miłego wieczorku