sunshine - sprobuj soku z kapusty kiszonej a jak nie zadziala i nic nie wylezie

to jedz do szpitala bo moga to byc bole pate a nie problemy z klocuszkiem;-). Ja tak mialam
Juz mi przeszlo a wlasciwie wyszlo

ciezko bylo ale po strachu. Dzia.
dzień dobry - mam wizytę przed 10 rano. Może się wyjaśni ta koszmarna opuchlizna stóp i kostek....
Miłego dnia wszystkim!
Powodzenia na wizycie i z checia tez sie dowiem o co chodzi z tym puchnieciem. Niby wiem, ze to normalne w ostatnim stadium ciazy ale polozna mnie nastraszyla bo kazala obserwowac opuchlizne i jak sie zwiekszy to jechac do szpitala...:-

szok:
też w końcu zaznaczyłam pępek na ścianie i jak wczoraj sprawdzałam to w ciągu tyg obniżył się o 2,5cm
to dużo czy mało?
Czemu wczesniej o tym nie pomyslalam

zaraz ide zaznaczyc bo jak tak codziennie patrze na moj brzusio to nie widze roznicy ale czuje mala bardzo nisko wiec moze sie obnizyl. Dzia za pomysl

:-)
Witam się porannie. Ledwo wyszłam z choroby a tu znów zaczyna mnie gardło boleć

...
Muszę Was nadrobić bo wczoraj nie miałam sił siedzieć przed komputerem ...
Potwornie bolą mnie ciągną pieką i szczypią mięśnie brzucha przy najmniejszym ich napięciu, czy macie podobnie ? Z Wiktorem jak byłam w ciąży to tego nie miałam, dla tego mnie to troche zastanawia ...
Wg. ostatniego usg na dzisiaj mam termin porodu

oby się urodziło, albo niech czeka do jutra bo będę miała urodziny, chciała bym taki prezencik dostać

Miłego dnia !!
ja mam takie pieczenie miesni ale w gornej czesci brzucha zaraz po cyckami i piecze mnie zwlasza lewa strona, przy pepku tez ale tylko od czasu do czasu jak sie zabardzo na pracuje i jest wtedy bardzo wrazliwy ze go dotknac nie moge.
A tego pieczenia sie obawiam bo to jeden z objawow
pre-eclampsia ale polozna mowi, ze jakby mnie bolalo ciagle i zwlaszcza z prawej strony a ja mam to pieczenie z lewej... :-(
Pogoda w UK sie robi JUPI

coraz cieplej i bez deszczu - wkoncu!!!
Jestem w trakcie prasowania drugiej partii ciuszkow i stwierdzam, ze mam za duzo bodow i spioszkow a za malo outfitow, z tego wynika, ze mala bedzie tylko w bodziakach chodzic???? Nie!!! Nie moja corcia. Jak ktos bedzie chcial jej cos kupic to musze powiedziec o jakis fajnych sukieneczkach, tunikach itp.
A moj kochany mezus wczoraj kupil mi czerwone tulipany od tak bo stwierdzil, ze tylko malej ciagle cos kupuje a sobie nic wiec on musi mnie rozpiescic
A dzis rano patrze a tu bez w wazonie ale o to, to go prosilam bo uwielbiam ich zapach...

achhh jak slicznie pachnie w calym domuuuu a ja wracam do prasowania.
Powodzenia na wizytach!!!!