Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to o tej porze mnie jeszcze tu nie bylo![]()
od godziny lapia mnie takie skurcze ze o spaniu nie ma mowy, wiec odpuscilam spanie i leze. jakos mi ise wierzyc w nie nie chce bo niemozliwe zebym w terminie rodzic zaczela ale powiem tylko ze boli w cholere. co 6-8 minut.zaraz do wanny sie wybiore bo nie wyrobie.
Witam dolaczam do ciezarowek ktore maja bole krzyzowe ........oooooooo fuck pierwszy to az zawylam ...mysleli ze zawalu dostalam bo az mnie zgielo w pol i na podlodze siadlam
skurcze dlugosci 10-15 minut puscily mnie po 5 h a tak co i rusz........dzownilam do poloznej powiedizala ze jak zjada do 7-8minut to jechac na razie sie uspokoiloale po prysznicu ciagle czuje lekkie bole..koszmar niedosc ze leje caly dizen ponuro to jeszcze czuje sie fatalnie a mlody rusza sie jakby to byl normalny dzien...........no wiec doktorze spradza sie slowa ze to juz tydzien ten ???????????????????
Mangii i Tomeczek duzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooo zdorwia dla was i modlitwa :-(
Dzień dobry!
Matko boska - ileż można się budzić na siku? Dziś wstawałam co godzinę, a dodatkowo miałam taką zgagę, że prawie 0.5l wypiłam mleka w nocy!!! I te mdłości...
O 5 zaczął mnie obiecująco bardzo boleć brzuch, ale przeszło!
no to Paulina witaj w klubie:/ja sie wykapalam i jeszcze gorzej. Rafal sie obudzil i patrzy sie na mnie i nie wie co sie dzieje:/pytya sie co mi jest to mowie ze brzuszek mame boli a on( pocieszajaco bardzo z usmiechem na twarzy): a mnie nie boli![]()
Paulina skurcze DLUGOSCI 10-15 minut??!! czy co 10-15?moje trwaja troszke wiecej niz poltorej minuty i nie wyrabiamoczywiscie krzyzowe jak z rafalem. normalnie pieknie
dobra uciekam poki co bo na raty pisze juz z 10 minut[/QUO]
Tak co 10-15 minut i jeszcze mam teraz odruch wymiotny niewiem czy to tez objaw? Jak dobrze ze to weekend i wszyscy w domu;-).
Zespol Mangii to cos rzucawkowego i wiem ze moze sie pojawic w kilku przypadkach po porodzie min zwiazane to z watroba miala zle wyniki .

Witam rano
No to dziewczyny trzymam kciuki.
No i ja podobnie, brzuch zaczął twardnieć i lekko pobolewać ok 4 i tak kilka razy, potem przysnęłam i jak się obudziłam to już nic nie było.
BMR od kiedy ty już robisz takie podchody pod rodzenie?
Magnii i Tomeczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Młodak ja też uważam że powinnas skontaktować się z lekarzem i zrobić maluszkowi badania