reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja sie też martwilam, na dodatek poszłam do szpitala z chudymi nogami, a wróciłam opuchnieta jak słoń. Bałam sie, ze coś złego się ze mna dzieje. Najwyższe ciśnienie mialam 140/95. A u Ciebie?
Nie martw sie...organizm potrzebuje czasu, ja z kazdym dniem czuje sie lepiej.
Nie martw sie...organizm potrzebuje czasu, ja z kazdym dniem czuje sie lepiej.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Blat od komody nadal niepolakierowany...ale to nic...pościel schowana by się nie kurzyła...reszta już gotowa i czeka![]()
No to córeczko Carli, na co czekasz??
a tak na marginesie- co ciekawego nabylas, bo dawno na zakupowym sie nie chwalilaś
Rysica- super Twój synus
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Addiena, dzięki
a czy ja Wam go kiedyś pokazywałam w ogóle?
hejka
My miałyśmy 2 dni kolki, obie prawie wcale nie spałyśmy... Też małej koperku zaparzyłam wczoraj wypiła 50ml i po 2 godzinach od wypicia usneła i spała 4godziny:-) tak to śpi 3,4 właśnie na cycku wisi mi około 30minut i zawsze usypia a jak beka to sama ze strachu podskakuje
do tego lubi hmmm "pobrudzić" wszystko swoją kupą w trakcie zmiany pampera a jeszcze kilka dni temu waliła w ręcznik po kompieli
moja jak ma czkawkę, wystarczy ją w kocyk wsadzić i przechodzi. Co do laktacji ja piję 1l mleka dziennie conajmniej, do tego actimel i jakieś serki smieje się że ja na diecie proteinowej prawie jestem ale jakoś na nic innego nie mam ochoty
czasami jeszcze rosołek z lanymi kluskami a dzis pierwszą kanapkę zjadłam od czasu wyjścia zeszpitala

My miałyśmy 2 dni kolki, obie prawie wcale nie spałyśmy... Też małej koperku zaparzyłam wczoraj wypiła 50ml i po 2 godzinach od wypicia usneła i spała 4godziny:-) tak to śpi 3,4 właśnie na cycku wisi mi około 30minut i zawsze usypia a jak beka to sama ze strachu podskakuje

moja jak ma czkawkę, wystarczy ją w kocyk wsadzić i przechodzi. Co do laktacji ja piję 1l mleka dziennie conajmniej, do tego actimel i jakieś serki smieje się że ja na diecie proteinowej prawie jestem ale jakoś na nic innego nie mam ochoty

No to córeczko Carli, na co czekasz??Mamusia Ci piekne rzeczy kupila, więc wyskakuj z brzusia hahah.
a tak na marginesie- co ciekawego nabylas, bo dawno na zakupowym sie nie chwalilaś
Rysica- super Twój synus)
Lampki i karuzelkę, ale jeszcze nie zamontowane. Na pokojowym wrzucone
Skurcze co 8 minut...jeśli utrzymają się tak przez godzinę to zbieram się...bo już mnie męczą...
Ostatnia edycja:
Rysica
Carla - może pomaltretuj sutki
może się skurcze nasilą!!!
Carla - może pomaltretuj sutkimoże się skurcze nasilą!!!
Reakcja męża...pokręcić ci wentylem?
reklama
Rysica
Reakcja męża...pokręcić ci wentylem?![]()
hahahahahahaha DOBRE!!!