reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,
Nadrobiłam Was.
Asik już po? :-D
Ja wczoraj padłam po całym dniu aktywności - nigdy w ciąży tyle się nie ruszałam :-)
Oczywiście ja nadal z brzuszkiem - mój Syn sam nie chce wyjść i już!
Dziś przewozimy łóżeczko do nowego mieszkania i własnego pokoju Małego i wszystkie jego rzeczy. Będę wieszać, układać, i robić wszystko na tip top bo może jeszcze przed weekendem wrócimy z Małym do już nowego mieszkania :-)
Jeśli dziś i w nocy nic się nie ruszy to jutro po 13 KTG i wizyta i zobaczymy - albo już zostanę: przejdę z przychodni na IP, albo wrócę we wtorek rano! Osobiście wolę zostać - nie mam już sił jeździć przez całe miasto, ale zobaczymy jak będzie.
Dzięki tej przeprowadzce mało myślę o wywoływaniu co mnie strasznie cieszy.
Jedynie noce mam mało przespane bo myśli kotłują się w głowie. Dziś obudziłam się do WC o 5.20 i już nie dałam rady zasnąć :no:

Kochane Moje Mamy już - pięknej Niedzieli Wam życzę z Waszymi Maluszkami!
Śliczne ciężarne - cierpliwości. Zaplanujcie coś fajnego na dziś - jest duża szansa, że to TA ostatnia NIEDZIELA :-)

Ja nie mogę uwierzyć, że to ostatni weekend we dwoje - choć może i dobrze, bo Mój Mąż wczoraj cały dzień mnie zahaczał jak obok mnie przechodził - jak to określił: nie jest w stanie wziąć poprawki na mój brzuch - taki się duży zrobił! Hehe co racja to racja!

Aaaaa co do głodu! Ja też mam dosłownie wilczy apetyt: przez całą ciążę jadłam 2 posiłki dziennie - czasem plus przekąska. Tak od 3 dni muszę po pierwszym śniadaniu zjeść drugie, obiad iiiiii kolację!!! Gdybym tak jadła przez całą ciążę to nie wiem ile bym ważyła! SZOK :szok:

Miłego dnia Wam!

Aaaaaaaa 41 TYGODNI DZIŚ! To dopiero wynik :-):-D:tak::szok:

reklama
BMR no ładny masz już wynik na suwaczku :)) Ja bym nie dała rady tyle czasu w ciąży chodzić :D Dobrze że rozpakowali mnie przed skończonym 39 tygodniem hi hi :D

Asik powodzeniaaaa..........U Mnie 41 tyg. minie za dwa dni i nic się nie dzieje poza zwiększoną ilością gazów i bąków...:rofl2::-);-):tak::-D:szok::happy::sorry2::baffled:... i wilczym apetytem.
Siedzimy teraz na rybach żeby czas szybciej leciał.
Miłego dnia niedzielnego wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam

dzisiaj pospałam :) m mi śniadanko zrobił -super początek dnia :-)

Rysica super te fotki :tak:

AJa właśnie jestem załamana, ze jutro urodzę , bo już jednego niedzielnego leniucha w domu mam :confused:
to tylko przesąd, ja i m jesteśmy z niedzieli, o ile ja uwielbiam poleżeć z książką na kanapie, to m pół minuty na tyłku nie usiedzi

zresztą po co ja to piszę jak Asik już pewnie za szybko nie przeczyta, bo już tuli w ramionach swoje maleństwo;-)

Obudzil mnie glod...lodowka mnie wola :)
skąd ja to znam:-D

BMR mnie się wydaje że twój maluch to czeka na tą przeprowadzkę właśnie, bo mu się pewnie nie uśmiechało żyć na walizkach ;-):-D

A wiecie co ja to cichutko zazdroszcze tym co jeszcze maja brzuszki mimo ze tak mi sie duzylo... brakuje mi kopniaczkow i glaskania brzuszka... teraz co najwyzej moge sobie poglaskac skore ktora zostala bo duzym brzusiu ;p hehh a jedyne co "kopie" to bąki błąkające sie po jelitkach ;p

Mocno zaciskam kciuki za te u ktorych sie rozkreca!!!:))
Gratuluje tym nowo-rozpakowanym :))

U nas juz w porządku jeden dzien kryzysu kupkowego byl..ale herbatka koperkowa go zazegnala... teraz synio czasem sie prezy przy baczkach i kupce ale daje w miare rade...dzis w nocy przespal 7 h obudzila go kupa wlasnie ...dalam mu cycka i spal do 7 ...znowu dostal cycka i spi do teraz w ogrodku...:))

Kochane, mam pytanko... czy moge juz zaczac cwiczyc pomalu ?? nie leci juz kompletnie nic ze mnie uzywam od tygodnia cienkich wkladek i sa na nich mikrokropki krwi albo w ogole nic.. szwow nie mialam zadnych wiec.. czy juz moge ...chce sie pozbyc tego brzucha.... nie wiem jak to jest ze kg leca w dol...tzn aktualnie stanely w miejscu ...a ten bebzuch zostaje bez zmian... szukam intensywnie na grouponie jakis zabiegow ujedrniajacych i antycelulitowych i wykupie sobie pare pakietow chyba;pp

Pozdrawiam Was wszystkie seredecznie!!

u mnie kilogramy poki co wdol codziennie o 1. dzis juz 55,7 czyli tylko 5do zrzucenia :-D
my wczoraj mielismy kryzysowy dzien nie moglam malego za nic uspic za kazdym razem po 2 goddz walki... co prawda w nocy si tylko raz obudzil o 4 ale do 6 nie spal i teraz sie wybudza juz.

pytan ie do dziewczyn po cc - mam na blizniew jednym miejscu taka gulke jak fasola... mam sie martwic?!

Witam się, nie urodziłam jeszcze ;)
Dziś do mamy na serniczek :D a no obiad też będzie, ale ja już na ten serniczek czekam ;P i chyba ogórki małosolne mężowi na liście zakupów zapiszę ;P

ciekawe jak tam Asik.
a Esperanza to chyba się wkirzyła meczem aż rodzić zaczęła ;P
BMR - no 41 tc - wynik zacny ;]
Zaza - dziękuję :) może to ostatni moment na takie fotki ;P a jeszcze "wizję" miałam jak chcę, żeby to wyglądało :D

reklama
A wiecie co ja to cichutko zazdroszcze tym co jeszcze maja brzuszki mimo ze tak mi sie duzylo... brakuje mi kopniaczkow i glaskania brzuszka... teraz co najwyzej moge sobie poglaskac skore ktora zostala bo duzym brzusiu ;p hehh a jedyne co "kopie" to bąki błąkające sie po jelitkach ;p

Kochane, mam pytanko... czy moge juz zaczac cwiczyc pomalu ?? nie leci juz kompletnie nic ze mnie uzywam od tygodnia cienkich wkladek i sa na nich mikrokropki krwi albo w ogole nic.. szwow nie mialam zadnych wiec.. czy juz moge ...chce sie pozbyc tego brzucha.... nie wiem jak to jest ze kg leca w dol...tzn aktualnie stanely w miejscu ...a ten bebzuch zostaje bez zmian... szukam intensywnie na grouponie jakis zabiegow ujedrniajacych i antycelulitowych i wykupie sobie pare pakietow chyba;pp

ja moze nie zazdroszcze ale wiem ze te czasy minely bezpowrotnie i jak patrze na mago to tez trohe mi szkoda, ze to juz odległe czasy..
Wiem ze teraz bedie tylko lepiej bo szafa sie na mnie otworzy i bede sprawa fizycznie (nie moa o sekse haha ) ale jakos zoda ze juz po :rofl2:

Dorota
co do cwczen poczekaj jeszcze, niech minie te 6tyg po porodzie!!

Asik - i co???

Do góry