Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
MsMickey - GRATULACJE!!!!!!!!!!! Kurcze nie wiedziałam, że masz mieć CC...
Trzymam kciuki abyś szybko córcię dostała w ramiona
super, że już jesteś po! 
A ja też się dziś nudzę... Nawet Szymek nie chce się ze mną bawić, woli leżeć i MiniMini oglądać, bo mówi, że mu gorąco... Noo, upał jest nieziemski.
Jak chłopaki poszli do sklepu to ja przeleciałam całe mieszkanie na elektrycznej miotle (czyt. odkurzaczu) i to mega dokładnie, z odsuwaniem wszystkiego co się dało i co? i nic! Ni pół skurcza!!! Potem wzięłam kąpiel i leżę... Dogorywam jak to moja mama mówi...
Mężuś obiadek robi - duszony indyczek z jabłkiem (uwieeelbiam) młode ziemniaczki i mizeria - mmmm pycha!
Po obiadku do lekarza.
Trzymam kciuki abyś szybko córcię dostała w ramiona
A ja też się dziś nudzę... Nawet Szymek nie chce się ze mną bawić, woli leżeć i MiniMini oglądać, bo mówi, że mu gorąco... Noo, upał jest nieziemski.
Jak chłopaki poszli do sklepu to ja przeleciałam całe mieszkanie na elektrycznej miotle (czyt. odkurzaczu) i to mega dokładnie, z odsuwaniem wszystkiego co się dało i co? i nic! Ni pół skurcza!!! Potem wzięłam kąpiel i leżę... Dogorywam jak to moja mama mówi...
Mężuś obiadek robi - duszony indyczek z jabłkiem (uwieeelbiam) młode ziemniaczki i mizeria - mmmm pycha!
Po obiadku do lekarza.
Jesli chodzi o pokarm to u mnie tez chyba jest cos nie tak , bo maly je cyca godzine i jeszcze mu malo... czasem pociagnie jedna piers 10-15 minut i pozniej jak ciagnie to sie zaraz denerwuje, wiec tez ewidentnie wskazuje to na to ze nie mam tyle pokarmu ile on by chcial.Kupilam sobie dzis herbatki wspomagajace laktacje zobaczymy czy to wogole cos dziala.

w sumie w pierwszej ciąży od 37 tygodnia mówili że lada dzień a przenosiłam 4 dni synka. tłumaczę sobie, że prędzej czy pózniej urodzę :-) ale pietra mam, nie powiem ......