Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rysica - nie wiem jak u ciebie ale jak na razie to moje dziecko nigdzie sie nie wybieraOna musi lubic moja macice
![]()
Hejka!
Za nami prawie cała nocka przespana, Gabi w nocy naprawdę nieźle sypia i w sumie w dzień też coraz więcej. Póki co płacze tylko jak jest głodna, kolek, czy problemów z brzuszkiem nie ma i może to zasługa diety, bo jest moja mama i mi gotuje naprawdę dietetyczne rzeczy i nie pozwala na jedzenie wszystkiego, choć ciężko się czasem powstrzymać. Nie wyobrażam sobie gdyby Mała ciągle płakała, więc póki co stosuję się do poleceń kulinarnych mamy
Ja czuję się super, kondycję też mam dobrą. W sumie to czuję się tak, jak przed ciążą, tylko jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć, a przy tym pewnie nieźle bym się zmachała.
Ja na początku czekam, bo często czkawka przechodzi sama, ale jeśli widzę, że długo już ją męczy to daję cyca. Niektórzy mówią, że czkawka jest od tego, że dziecku chłodno, ale dla mnie to trochę dziwne, bo w końcu w brzuszku maluchy czkają, a zimno nie jest im na pewno.
Kurcze, nie mogę zamieścić żadnego zdjęcia, bo wyskakuje jakiś błąd. Zawsze się udawało... Czy wiecie o co może chodzić??
Jeszcze mam jedno pytanko: czy znacie może jakiś sklep internetowy z fajnymi zegarkami na rękę?? Często chcę sprawdzić jak długo Młoda jadła, czy od której śpi, a w domu zegarków brak.
ale wyjść będą w końcu musiały
. Oznak porodu oczywiscie brak.
.