reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

I ja sie melduje:tak:
U nas dzisiaj leje potwornie:-(

A Mia wlasnie oglada bajke Tom i Jerry :-D. Wsadzilam ja do lezaczka po karmieniu o10tej i wlaczylam TV zeby wiadomosci obejrzeci i poszlam zrobic sobie kawke wracam a tu bajka leci a mloda galy wlepone i pelne skupienie:-D Chyba kolejny fan telewizji mi rosnie:-D ale syna to chyba nie pobije :-D.

Iwon - tu w Szkocji to oni na codzien w tych gajerkach do szkoly chodza z jednej strony fajna sprawa ale prac to i prasowac no-stop ti mnie wykancza:tak:

reklama
Melduję się, że żyjemy. Milan chyba ma jakis kolejny skok rozwojowy bo już dwie nocki miał kiepskie, cały czas chce się przytulać a jak go odkładam to płacze.. oby szybko to minęło ;-) A i pojawiły się pleśniawy.. :/

hello

a ja godzę się z m. ;-) śniło mi się że przyszła do nas jakaś blond lafirynda pożyczyć silnik i mój m. poszedł z nią do jej auta pomóc go zamontować a ja widziałam przez okno że się całują :szok: w jej aucie. a że byłam w kuchni i pod ręką mialam jabłka - to celowałam z okna w nich :-D
no koszmar taki miałam, on w tym śnie mówił że ma dosyć, a ja błagałam żeby mi tego nie robił :szok: rano wstałam w wielkim szoku :szok::szok::szok: dotarło może do mnie że czasami za dużo wymagam od niego, i fo****ę się gdy nie czyta w moich myslach :zawstydzona/y: no i teraz dążę do zgody
kochanego mam faceta, jakby nie patrzeć :-) kłocimy się często ale w 99% to moja wina, wiem to. aha, wczoraj nie pojechał na ten mecz, zajmował się dzielnie dziećmi ;-)głupia jestem czasami, nie wiem jak on ze mną wytrzymuje ????????????????????????????

zaraz idę się szykować bo dziś mam wizytę u gina. jakoś się stresuję. mam nadzieje że wszytsko ok, bo przed ciążą miałam mega nadżerkę, którą widziały położne przy porodzie nawet :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kamila - wspolczuje plesniawek:-(ja zapobiegawczo Aftin codziennie podaje i mam nadzieje ze mloda miec ich nie bedzie:tak:

Gosikkk - alez sen :-D gdyby mi sie cos takiego przysnilo to pewnie moj by jeszcze zj..by za to dostal.

December - bylam raz na jarmarku dominikanskim i strasznie mi sie podobalo. Oj chcialabym byc teraz w Polsce:-(

gkvip2505 jak już się pogodzimy na dobre, to nie omieszkam opowiedzieć jemu tego snu i pewnie zj.ebki też dostanie :tak:póki co, ona na spacerze z małym a ja relaksik w wannie mialam :-) teraz czekam az paznokietki wyschną, umyje i wyprostuje włosy :-) obiadek i do gina :zawstydzona/y: można zapobiegawczo stosować aftin? michaś nie ma narazie pleśniawek, ale starszak miał i pamiętam że nieżle było :baffled:

Hej;) wpadłam tylko na momencik powiedzieć, że zyje-ledwo bo ledwo ale zyje;) jestem tylko mega nie wyspana;) Mój Piotrus miał pleśniawy- Aftin pomógł i teraz tez stosuje zapobiegawczo-a nieźle było.Poza tym wczoraj poplakalam wieczorem nad tym jaka ja brzydka;) Ale cała reszta ok;) uciekam dziewczęta moze sie poloze bo mały spiocha;) buziak

gosikkk - jak syn byl maly ( czyli dawno dawno temu:-D)to tez dawalam Aftin na smoka po kropelce kilka razy dziennie i nigdy nie mial plesniawek. A do tego Aftin jest slodkawy wiec niezle sie sprawdza jak maluch dydka wypluwa - odrobina na dydka i juz nie ma szans na wyplucie:-D . Taki zloty srodek 3w1:-D:-D:-D LECZY ZAPOBIEGA I SWIETNY DO USPOKOJENIA .A co najwazniejsze nieszkodzi.
Mia tez tak dostaje Aftin i to od narodzin:tak: i napewno plesniawek miec nie bedzie.

Ostatnia edycja:
hej kobietki
pamiętacie mnie jeszcze
u nas już ok byłyśmy w szpitalu bo mała się dusiła ale teraz jest wszystko dobrze:-) Marcelina miała pierwsze szczepienia i była gorączka płacz spuchnięta nóżka ale to już było i mam nadzieję że dalej już będzie ok
pozdrawiam

reklama
Do góry