MsMickey
Fanka BB :)
Ruda hmm akurat ten Twój powrót zbiegł się w czasie z aferą metylową w Czechach... zbieg okoliczności...? przyznaj się to Twoja sprawka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ruda hmm akurat ten Twój powrót zbiegł się w czasie z aferą metylową w Czechach... zbieg okoliczności...? przyznaj się to Twoja sprawka![]()
Jak ma dobry humor to tak,ale to rzadko...czy Wasze dzieci umieja sie same soba zajac ?? moj umial do czasu a ostatnio to gdzie go nie poloze zaraz jeczenie :| jak jestem obok i gadam to super ale jak odchodze to jeki
To dlatego, że miesiąc nie ma równo 4 tygodnie, tylko 4 tygodnie i 3 lub 4 dni, dlatego 3 miesiące to nie 12 tygodni tylko wychodzi właśnie 13.A sluchajcie, wytlumaczcie mi te suwaczki, u mnie jest, ze 3miesiace, ale tygodniami to 13tydzien i 2dzien, wiec powinno być chyba 3miesiace i 1tydzien i 2dni?

No proszę, czyli verita zawsze prawdę nam powie
;-)

......
Tak się zastanawiałam, czy Veritaserum to "to" Veritaserum.....właśnie sobie odświeżam tą lekturę po latach:-)
....
(mam kupioną całą serie w obu językach
taką wariatką jestem
) Sama myślałam czy by sobie nie odświeżyć
Babka pisała książkę (traktuję serię jak całość) 10 lat, a tam wszystko pięknie się łączy i wszystko jest ważne. Stworzyła realny świat który zaczarował cały świat, więc coś musi w tym być....może spróbuj? ;-) ...
mam koleżankę która jest w 13 tyg. ciąży i ma krwiaka w macicy, pod płodem. macie jakieś dowiadczenia? jej kazano leżec i czekać aż sie wchłonie. najgorzej bedzie jak pęknie i sie zakażanie zrobi albo "pociągnie" za sobą dzidzię. martwię sie o nia.
Avo ja mam teraz 23 lata a w grudniu. Urodziny;-) niezapominajka jest chyba jeszcze w moim wieku)

A ja mam wiosen 33 - ściślej mówiąc godzina ta wybije w listopadzie
Mnie w wieku 30 lat dopadł kryzys - było to dla mnie surrealistyczne i przerażające, że nie mam już dwójki z przodu. Płakałam nawetAle już jest ok, teraz do 40 mi wszystko jedno, więc będę miała spokój, potem sobie pewnie znowu krótką depresyjkę zafunduj...
... Ale wtedy urodziłam pierwsze dziecko, więc miałam inne sprawy na głowie 

Prawdę mówiąc po 30-stce czuję się świetnie
Któraś o tym też pisała, nie pamietam która
, ale teraz lepiej mi ze sobą
dzisiaj założyłam szpilki miniówę i czułam się świetnie 
mam koleżankę która jest w 13 tyg. ciąży i ma krwiaka w macicy, pod płodem. macie jakieś dowiadczenia? jej kazano leżec i czekać aż sie wchłonie. najgorzej bedzie jak pęknie i sie zakażanie zrobi albo "pociągnie" za sobą dzidzię. martwię sie o nia.
Z krwiakami to jest tak, że albo się wchłonie albo wypłynie jak u mnie. Jeśli ma krwiaka pod łożyskiem to powinni ją w szpitalu położyć i monitorować, bo taki krwiak może zakłócać przepływy:-(. Trzeba się oszczędzać w każdym przypadku
W każdym razie STO LAT dla drugiej solenizantki też

Po jakimś czasie spróbowałam go na plecy przewrócić to był płacz. Zrobiłam mu zdjęcie telefonem:

Już nie interesuje go zjadanie zabawek, kocyka czy czegokolwiek innego kciuk jest nr. 1 Piernik za smoczka się nie złapał to po takim czasie sobie substytut znalazł. Co robić, żeby sie nie przyzwyczaił??Ja whkonczona. Maly prawie nic nie zjadl na kolacje. Wije sie przy jedzeniu jak piskorz. Zmienilam butelke na lovi - to samo... Czy mozliwe zeby nagle mu mleko przestalo pasowac? Bo juz nie mam pomyslu, plesniawek nie widze
i maz mnie wkur..il jeszcze na koniec, ze niby ja cos zle robie i uspil go na rekach. A od miesiaca mu mowie ze nie usypiamy na rekach juz. Chyba wyjde z siebie