reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zaza, a dlaczego nie założysz zwykłej lokaty? Na niej % przecież wyższy - teraz pewnie przynajmniej 5%...

Koncert Maleńczuka fantastyczny, ale mały dał mojej mamie popalić...:-( płakał cały czas...:-( jak dostał cyca to cały szczęsliwy i już wszystko było ok...:-(

Piotruś z tych nieruchliwych...zero przekręcania na razie, nóżek też nie zauważa...

to biedna Twoja Mama, a przekrecac sie w koncu zacznie :)

Katrina dzieki za info. Mam jednak nadzieje ze w najblizszym czasie nie bedzie nam potrzebny bo nawrotu kataru nie bedzie.....

Szymek tez kombinuje z tym przekrecaniem szczegolnie wtedy gdy jakas zabawka lezy obok glowki. Niby na bok sie przekreci ale plecy w luk wygiete i lepek do tylu na maksa! I straszne ma wtedy laskotki jak go smyram po karku :)

moj tez sie tak wyginal jak sie uczyl az sie nauczyl przekrecac i teraz juz tak nie robi :) trzeba dac dziecku swobode :) a i moj zaczal sie obracac jak sciagnelam mu pieluche wielo bo go chyba blokowala bo duza byla
Ja też chcę info o in vitro na priv. PLEASE bo mnie ciekawość zeżre ;-):tak::-D

Jakby się kto zastanawiał, gdzie są Ci co ich już tu nie ma to są na FB nawet Buziak jest:tak:

Nie będę chwalić swojego dziecka więc tylko tak informacyjnie napiszę, że pobudkę w nocy miałam 1 o 2:00 potem wstał o 6 zjadł i dalej spi. Nie wiem może mięsko w zupce mu pomogło;-) Wiecie od tego wstawania i jedzenia w nocy to on mi przez tydz przytył 300g- teraz waga to 9300- a mama coraz więcej mięśni ma:-p szkoda tylko, że tłuszczem obrośniętych:-D
Oby dziś pogoda była jak wczoraj.
Miłego Dnia:tak:

piekna waga :D

Dzien dobry;) u nas znów cięzka nocka, mały marudził, sam nie wiedział o co mu chodzi tak samo wczoraj przez cały wieczór;/uwstecznia sie jakoś, chce tylko do mnie...juz mi rece opadają...

Ja dawałam marchewke juz pare razy, maly ładnie jadł ale po tym zatwardzeniu się boję, że to może od tego i chwilowo przestałam dawac;/

no marchewa jak najbardziej zatwardza a wtedy warto dac cos dodatkowego np jabluszko albo jakas sliweczke cos co rozluznia i duzo do picia

hej
u mnie przy malej tez byly zatwardzenia po marchewce a u Rafala odwrotnie strzela kupe za kupa. Wlasnie jak u was z kupami po wprowadzeniu sloiczkow?....swoja droga kieds smialam sie ze matki godzinami moga gadac o kupkach a teraz temat mam na tapecie juz pare lat :)

wczoraj posiedzialam na fb, troszke zaczelam lapac,ale naprawde nie wiem ile trzeba miec czasu zeby wszystko na bierzaco ogarna i jeszcze co nieco skrobnac

buziak jest i kamila tez pisze....chyba tam im lepiej a i blond tez jest i mamina

my kupki mamy codziennie raz sie zdarzylo ze nie byla, ogolnie sa ladne tylko ilosciowo sie zmienilo bo jest czasami wiecej niz jedna i nie o stalej porze :)
Adienna bo skoki u każdego dzieciatka obawiaja sie inaczej, moj jest mega marydny nie usiedzi 5 minut nigdzie a w nocy spi jak zabity bez pobudek :)

reklama
Hej,

wpadam na chwilkę, bo młody poszedł na drzemkę więc wskoczę sobie do wanny.
Muszę się zrelaksowac, bo podobnie jak Sunshine jestem po bitwie z moim M. :confused2: Humor mam nietęgi, chyba sobie poryczę w kąpieli ....

Co do FB to szkoda, że niektóre dziewczyny tam uciekły i porzuciły swoje "ukochane" bb. Z drugiej strony dla mnie lepiej - nie muszę tyle postów nadrabiać ;) I łatwiej mi poznać dziewczyny, które tu są, zacisnąć więzi...

obiecałam zdjęcie sukienki: DSC_0013.jpg

i dla sicil wieki temu (mówię ze mam pamięc dobra ale strasznie króciutką)obiecany montaż karuzelki:DSC_0987.jpg

Cześć Dziewczynki :)
u nas nocka kiepska, Szymek o 3 zawołał męża, bo miał jakiś zły sen, a o 5:50 Monika się obudziła i zaczęła słodko gadać do karuzelki, 1,5 h gadała i w końcu zasnęła, obudziła się o 8:20 i właśnie mąż ją poszedł ululać, ale coś mu się to nie udaje...
:-D

Poza tym dzisiaj jedziemy oblookać nową hurtownię z art dziecięcymi, którą otworzyli u nas w Pruszkowie!!! Fajnie, ciekawa jestem jakie ceny :) Podobno dosyć fajne ;) oby oby
mam zamiar kupić taki "sznurek" z grzechoczącymi jakimiś czymiś, żeby zawiesić na łóżeczku, żeby Monisia się bawiła leżąc w łóżeczku. Szymek takie coś miał, ale nie wiem gdzie wsiąkło......

A ja Wam się pochwalę !
Pisałam Wam, że mąż wygrał zaproszenia na imprezę Urodzinową Eski ROCK. Wczoraj wchodzę na fbk na post Poduszkowca prowadzonego przez Bisia - "Ojca Dyrektora" radia Eska Rock, a tam dziewczyny jedna przez drugą, że chcą zaproszenie, a Bisiu zobaczył, że jestem i pisze czy Haduchy (znaczy ja i mąż) mamy już zaproszenie i że mamy mu maila skrobnąć, to nam wyśle :) Swego czasu co tydzień się podczas Poduszkowca udzielałam na stronie ER, teraz mniej, byłam już na dwóch poprzednich imprezkach urodzinowych, i to tak strasznie miłe, że ludzie z radia nie wyobrażają sobie imprezy bez niektórych słuchaczy, między innymi beze mnie i bez mojego męża... Aż się wzruszyłam :D
Swoją drogą rok temu na urodzinach Eski Rock byłam już w ciąży ;) I Bisiu bardzo ubolewał, że się ze mną piwka nie napije ;P No to się teraz napijemy :D

Witam!
U nas nocka oki, choć mała co jakiś czas pojękiwała. Ale nie na tyle, żeby do niej wstawać, na szczęscie ;-)
Z tym facebookiem to jest tak, że jest poprostu wygodniejszy. I bardziej przejrzysty, no a kazda ( przynajmniej ja) ma zawsze wlaczaonego FB a jak są nowe posty to wyskakuj powiadomienie i jest się na bieżąco;) aczkoliwke ja do was wróciłam;) FB nie ma tego klimatu;)
No jak dla kogo ;-)
Poza tym widze, że kazda z was jest zaintereesowana tematem, może wiec pogadamy oficjalnie, a nie na priv. Ja napisze tylko tyle, ze z argumentem mysiaczka się absolutnie nie zgadzam :)
To może owtworzymy na chwilę osobny wątek. Kto będzie chciał to przeczyta, kto nie to nie, a nie będzie zaśmiecania forum ogólnego.:tak:

Aylin ładna sukienka. I ma marszczenie na brzuchu ;-)

Mój bąbel śpi już prawie 3 h :szok: Jak na niego to bardzo dużo, zawsze śpi max 2, myślicie że to dlatego, że buszował w nocy budząc się kilka razy? :confused2: W ogóle jakiś niespokojny ostatnio jest, myślę nawet że te nocne pobudki, to nie z głodu, bo nie rzuca się tak na cyca jak zawsze. Zęby? :eek:

No to nadrabiam:

Zaza przyznam szczerze, że podziwiam Cię za troskę o finanse synka :tak: Ja jeszcze kompletnie na ten temat nie myślę :zawstydzona/y: Więc i doradca ze mnie kiepski ;)

Niezapominajka witaj w klubie niewiedzącychc o co mu chodzi :eek: U nas dzisiejsza nocka, nazwałabym, niespokojno-płacząca
:confused2:

Delwer ja też się śmiałam z tych kupnych opowieści, hehe ;-)

Ruda ale Ci zazdroszczę tych nocek :-p

Kasieńka
u nas kupsztale też codziennie :tak:

Rysica
fajnie masz z tą imprezą eskową, a Ty taka fanka tego radia jesteś czy jak?

Aylin
mnie też się kieca podoba - pewnie będzie ładnie leżeć :tak:

reklama

Rysica
fajnie masz z tą imprezą eskową, a Ty taka fanka tego radia jesteś czy jak?

i to jaką ;) Od lat ich słucham :) Rodziłam przy włączonej Esce Rock ;)
na antenie Ania i Pegaz mi mówili, że trzymają kciuki ;)Bo mąż im na fbk pisał postępy z porodu ;P Powiedzieli, że by się obrazili, gdybyśmy nie dali znać jak będziemy rodzić ;P A od Majkela mąż dostał płytkę Linkin Park z okazji naszego wyjścia ze szpitala po porodzie :)

Do góry