reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja taki brzuch miałam w 38 tygodniu ciązy, nie chce mi się wierzyć, że to jest 8 tydzień. Z tego co pamiętam to dziecko na tym etapie ciąży nie ma nawet centymetra :szok:

a ja taki mam teraz.... moja mama też ponoć od początku miała brzucha... więc może tak po prostu mam.... w poprzedniej ciąży to samo było.... teraz zaczęło mnie wywalać w 6tc....

gkvip

ja popieram w 200% możliwość zastosowania in vitro!!! i wiem że to nie jest hopsiup! jesteś mega dzielna!!! nie mam problemów z zajściem w ciążę więc nie do końca wiem co czułaś starając się o maleństwo. Wiem jednak co znaczy BARDZO chcieć maleństwa i przez różne czynniki nie móc go mieć... ściskam Cię zatem mocno!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Nanulika nie przejmuj się rosnącym brzuszkiem dobrze że maluszek robi sobie miejsce, Pamiętam jak ja cieszyłam się że mi brzuch rośnie i fałdki znikają bo brzuszek się zaokrąglał no a teraz jest inna sytuacja - czekam aż fałdki znikną :dry:

Nanulika sliczny maluszek :)

Waris ja tez tak mialam - czekalam az brzuszek napnie faldki :p A w 4 miesiacu juz dumnie wypinalam kuleczke coby nikt watpliwosci nie mial, ze w ciazy jestem :D

Mlodak, sorki, że zwracam uwagę, ale to po prostu zboczenie zawodowe. Poczekaj jeszcze z takim sadzaniem małego. Niech sam zacznie siadać i wtedy droga wolna. Szkoda jego kręgosłupa i bioderek.

Josie no właśnie ja nie mam niani elektronicznej... ewentualnie laptop w Moniki pokoju i skype włączony na lapku i na kompie męża..... Ale co jak połączenie się przerwie?? sama nie wiem ;P

ale ewidentnie to my ją budzimy... I Szymek...

niania to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż laptop :-)

Nanulika -
super, że z dzidzią wszystko ok. A jeśli chodzi o brzuszek, to :szok::szok::szok: ja miałam taki mniej więcej w 25 tygodniu!! Ale jest piękny i kształtniutki:-)

Dziewczyny! nie pamiętam już, która z Was pisała o sposobie na plamy z marchewki na ciuszkach - wystawić na słońce - ale sprawdziłam i działa!!!:-D

Muńka - przecież nie będę teraz niani kupować ;P ile to kasy trzeba, a my ledwo z m-ca na miesiąc ciągniemy....

gkvip - ja też jestem za in vitro.

Ostatnia edycja:
Zapomniałam napisać o szczepieniu. A więc zaszczepiłam ją, lekarka powiedziała że to nie katar a zwiększona wydzielina. Powiedziała też że gdyby miała katar to też można byłoby ją zaszczepić tylko nie można wtedy gdy dziecko gorączkuje bo wtedy szczepionka nie zadziała. Czy któraś z was spotkała się z taka teorią?

Mała waży 7200 i mierzy 70cm :-):-):-)

Rysica zmieniłaś zdjęcie Szymka !

Idę ją obudzić delikatnie bo muszę ją nakarmić bo na 20 idę na fitness, narka kobitki

Ostatnia edycja:
Munka ja wiem dobrze że to jeszcze za wcześnie, a to działanie mojego K..... i jego mamusi. Wyszłam na zakupy i dostałam taką fotkę. Owszem fajnie to wygląda, ale jednak jeszcze nie ten etap dla Szymka dlatego K dostał opier.ol konkretny. Teściówka nie zdążyła oberwać bo wyszłam zanim wróciłam z miasta.

Kasiulka A no właśnie z taką bo mnie się od zawsze wydawało ( albo mi się cos ubzdurało) że dziecka nawet z katarkiem nie można szczepić

Teraz już naprawdę zmykam, pa

reklama
Do góry