Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
ja zyrafke zamowilam od razu ze str. dystryburora i zadnych problemow, cudowna i ekspresowa obsluga. zawsze sprawdzam sklepy, bo kiedys juz mialam problem, zamowilam wieszak i czekalam wiele dlugich tygodni.
Co do samej Sofie
, to wedlug mnie zadna zabawka nie przyniesie dziecku takiej ulgi jak zyrafka. Mojej corci idzie dolny zabek i tak namietnie zyrafka sobie masuje, ze az guma piszczy
. inne zabaweczki ssie, nupla, ale zyrafka autentycznie przynosi ulge, te nozki, rozki na glowie, pyszczek idealnie pasuje do malej buźki. Uwazam, ze to byl super zakup.
Co do samej Sofie
. inne zabaweczki ssie, nupla, ale zyrafka autentycznie przynosi ulge, te nozki, rozki na glowie, pyszczek idealnie pasuje do malej buźki. Uwazam, ze to byl super zakup.
Ostatnia edycja:
Wczoraj wyszedł mu drugi
Nawet nie ślini się tak bardzo, tylko namiętnie rączki gryzie
Wczoraj byliśmy też na szczepieniu, także nie tylko ząb mu wyszedł ale i 3 wkłucia przeżył i nawet nie marudził....Twardziel! Po mamusi
Czasami posmaruję mu dziąsełka Dentinoxem, ale chyba tylko dla własnego sumienia. Małemu bardzo ten zel smakuje, ale chyba go nie potrzebuje. Posmarowałam mu z 4-5 razy na na świecie już 2 zęby
. 

Z tą różnicą, że jak zjadł o 2, to o czwartej udało mi się go oszukać wodą i spał dalej do 6. Zjadł i przez godzinę gadał sobie w łóżeczku 
Ale miałam ubaw...