Aylin - tak już po. Czekam na info od jego siostry bo miała założyć swój kitel pielęgniarski i iść na pooperacyjną. Mam nadzieję, że wszystko ok.
A Powód (chyba już znalazłam imię dla niego) właśnie leży i mruczy mi na kolanach. Łazienka już była za mała dla niego - zwalił butelkę z wodą do kwiatków z parapetu (bladego pojęcia nie mam jak to gówienko tam wlazło), strącił rolkę papeiru toaletowego i się nią ostro zabawił, a gdy weszłam to leżał w legowisku z miną na pysiu "to nie ja przecież zrobiłem".
Teraz gdy uchyliłam drzwi to dziarsko wymaszerował na korytarz, doszedł do lustra i się najeżył bo zobaczył.... siebie, ale po chwili już strzelał baranki do tego "gościa".
Grubcio obwarczał go dokumentnie i wlazł na parapet dalej grzać doooopę, a Czarnuszek spojrzał na gluta i w te pędy uciekł na górę.
Jakieś aspołeczne mam te swoje koty no.
A Powód (chyba już znalazłam imię dla niego) właśnie leży i mruczy mi na kolanach. Łazienka już była za mała dla niego - zwalił butelkę z wodą do kwiatków z parapetu (bladego pojęcia nie mam jak to gówienko tam wlazło), strącił rolkę papeiru toaletowego i się nią ostro zabawił, a gdy weszłam to leżał w legowisku z miną na pysiu "to nie ja przecież zrobiłem".
Teraz gdy uchyliłam drzwi to dziarsko wymaszerował na korytarz, doszedł do lustra i się najeżył bo zobaczył.... siebie, ale po chwili już strzelał baranki do tego "gościa".
Grubcio obwarczał go dokumentnie i wlazł na parapet dalej grzać doooopę, a Czarnuszek spojrzał na gluta i w te pędy uciekł na górę.
Jakieś aspołeczne mam te swoje koty no.
Na diecie wytrzymuje jeden dzien... albo pol. Magnes w lodowce uaktywnia sie wieczorem....
Prawie kazdy by sprzedal druga osobe byle pensa podwyzki dostac.
Myje zawsze 2 razy, wymieniam wode, a pozniej przejezdzam szmatka i i tak jakis brud zostaje
No i myje dwa razy w tygodniu ostatnio, bo mlody froteruje i i tak ma brudne (szare) ubranka. Ja to chyba jakas ulomna jestem (albo tak sie kurzy). Tak czy inaczej jak macie jakies mopy godne polecenia czy jakis sposob na mycie podlogi to dajcie znac.

masakra jakas