reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Muńka no takie proste rytmy umcy umcy umcy tak jak napisałaś i chyba dlatego je lubią

a wracając do przewrotów mojej małej to wczoraj obróciła się 2 razy a dziś tylko raz, ja nie mogę ja ciągle coś u niej widzę nie tak normalnie jak jakaś chora baba doszukuję się nie wiadomo czego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Muńka to nie wiesz co się robi? Gaba śpi, a Ty na imprę za drzwi... a potem: Panie Oficerze, no po co ta interwencja, przecież tylko za drzwiami byłam... ;)
A umcy rules ;) majteczki w kropeczki itp...

Aga ja cały czas jestem w szoku nad Tobą: zajmujesz się dodatkowo dziećmi innymi - siostrzeniec wprawdzie ale chodzi mi o dodatkowe zajęcie - i jeszczetorta robisz... podziwiam Cię, kobieto:) A dziadkami się nie przejmuj, co robić ... możesz powtarzać tylko do znudzenia, żeby coś to dał zanim Antoś będzie rozumiał te uwagi genialne... a z guten tag się udali;);) trzeba było dalszą część wizyty rozmawiać po niemiecku - na drugi raz przemyśleliby sprawę jeszcze raz;)

Zjadłam włąsnie rogala marcińskiego z zamrażarki (tzn nie rzuciłam się aż tak, odmroziłam najpierw;) i jestem zasłodzona na amen. A nawet na ament;)

Muńka zdjęcia męża - nie no nie no :-p

Muńka no takie proste rytmy umcy umcy umcy tak jak napisałaś i chyba dlatego je lubią
a wracając do przewrotów mojej małej to wczoraj obróciła się 2 razy a dziś tylko raz, ja nie mogę ja ciągle coś u niej widzę nie tak normalnie jak jakaś chora baba doszukuję się nie wiadomo czego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja czasami tak mam jak spotykam sie z koleżanką i jej 3dni starszym synkiem który raczkuje wszędzie i staje przy meblach generalnie przy wszystkim, a Antoś tylko u mamy na kolanach :D
Aga ja cały czas jestem w szoku nad Tobą: zajmujesz się dodatkowo dziećmi innymi - siostrzeniec wprawdzie ale chodzi mi o dodatkowe zajęcie - i jeszczetorta robisz... podziwiam Cię, kobieto:) A dziadkami się nie przejmuj, co robić ... możesz powtarzać tylko do znudzenia, żeby coś to dał zanim Antoś będzie rozumiał te uwagi genialne... a z guten tag się udali;);) trzeba było dalszą część wizyty rozmawiać po niemiecku - na drugi raz przemyśleliby sprawę jeszcze raz;)

Zjadłam włąsnie rogala marcińskiego z zamrażarki (tzn nie rzuciłam się aż tak, odmroziłam najpierw;) i jestem zasłodzona na amen. A nawet na ament;)
Muńka zdjęcia męża - nie no nie no :-p
Ja przy dzieciakach się relaksuję :) zanim wyjechałam do de to pracowałam do 16te, a po pracy 3razy w tyg jeździłam do domu dziecka jako wolontariusz. A co do torta zostawię go bez komentarza wyszedł tak, ze :baffled::baffled: no noc do Antka pierwszych urodzin mam jeszcze trochę czasu więc czas przejść jakieś przeszkolenie :)

Ja jeszcze nigdy nie jadłam takiego prawdziwego rogala marcińskiego.

Ostatnia edycja:
Iwon- :-p

Wam też brakuje dnia? Z niczym się nie wyrabiam a przez to wieczne poszczykiwanie mam tyły jak .... w pracach domowych:zawstydzona/y:

Aga w Piotrze i Pawle są:)

No z tym rzucaniem się to byłam blisko:-p może troche szkoda mi zębów było:-p

lecę spać dobranoc:)

aha, babka na allegro pisze, że wysłała na inny adres, w domu w Łodzi nic nie ma moja mama składuje wszystko, co do nas przychodzi i nic nie doszło. Więc ciekawe, gdzie to wysłała. Napisałam, żeby coś ustaliła. I mam to gdzieś, albo ustali albo oddaje kasę. nie moja wina, że nie potrafi paczki wysłać.

No.
To idę spać:)

pa:)

Witajcie,

wpadłam na chwilkę. Dziekuję gkvip za przekazanie wiadomości.
Postaram się odzywać do czasu wylotu, bo póżniej będzie pewnie ciężko.
Moje życie zmienia się o 180 stopni i nie ukrywam, że żle mi z tym:-(

można sobie planować, marzyć a życie i tak napisze swój scenariusz...:(
będę Was podczytywać ale nie chcę Wam smęcić bo teraz tylko jedno mam w głowie

pozdrowionka

reklama
Polaa mam nadzieje, ze wszysto sie ulozy. I pamietaj, ze jestesmy tu po to zeby nam smecic! Lepiej wyrzucic to z siebie niz sie gryzc z myslami. Buziaki

Do góry