reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine nie placz <tuli tuli> Ja tez zawsze sobie powtarzam, ze sie nie ugne i nigdy nie wychodzi... za miekka jestem. Chociaz wczoraj jak nie posprzatal papierkow po sobie, to mu wszystkie wrzucilam do plecaka - zeby zabral do pracy ;) Nie wiem co sie stalo, ale sily zycze!

Olisiaaa zapomnialam na smierc - postepujacy zanik szarych komorek. Jestem z Bournemouth - samo poludnie, nad morzem. Nie tak strasznie daleko od Londynu :)

reklama
U nas zawsze zaczyna sie od *******y i tak od slowa do slowa.... a on jest tak uparty ze glowa mala, a na drugi dzien przychodzi i sie pyta czy juz mi przeszlo bo to oczywiscie zawsze moja wina bo jak by inaczej wrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oni sa z jakies innej planety!!!!

Oczywiscie, ze to twoja wina! Zawsze jest nasza ;-) My prowokujemy, zaczynamy klotnie, czepiamy sie :sorry2: A nasze "duze dzieci" sa kompletnie bez winy :dry:

Cze dziewczyny!
Wpadam znowu tylko na chwilkę i nie dam rady nadrobić. Ktoś chętny, żeby mi streścić ostatnich kilka dni? :sorry2:

Rozpoczął się jarmark i jestem zawiedziona - tyle się narobiłam a się nie sprzedaje :no: Z tego wszystkiego zapomniałam o szczepieniu w środę :sorry2: Muszę się umówić na jakiś inny termin...

Macku na poczatek sprawdz zonka. Bedzie potrzebna Twoja interwencja.

Poza tym Poli nie bedzie przez jakis czas, tesciowie maja powazne problemy zdrowotne.

A u nas po staremu - dzieciaczki zabkuja, jedza, jedne przesypiaja noce, drugie daja w kosc. Silniejsze zaczynaja raczkowac... itp itd.

Dziwne,ze twoje wyroby sie nie sprzedaja. Ja bardzo cenie wlasnorecznie wykonane rzeczy, zwlaszcza jak cos dostane ;-)

Macku- napewno sie sprzeda:tak: takie slicznosci wyrabiasz ze sie nie obejrzysz a stolik bedzie pusty:tak:
Niespodzianka- wiem to duze i nie opowiedzialane za swoje czyny dzieci :wściekła/y: a najgorsze w nim jest to, ze wciaga w to mloda i np specjalnie krzyczy zeby ja obudzic albo zapala swiatla tylko po to zeby mi zrobic na zlosc i zebym musiala sie z nia meczyc, nic do tego durnia nie dociera ze szkodzi dziecku normarnie tepy jak pien:angry:

A tak z innej beczko to musze pochwalic moja kochana istotke ze przespala CALA noc od 7:30 do 7:45 i to w sumie ja ja obudzilam bo patrze na zegarek o_O szok i od razu sprawdzam czy oddych a ona jeszcze spala :-D
Ale to nic dzis PIERWSZY raz przekrecila sie z pleckow na brzuszek:tak::-) i nawet udalo mi sie to nagrac :-)

Ostatnia edycja:
Sunshine pozazdroscic ;-) gratuluje :-) Uhhh kiedy moj przespi cala noc... niby nie budzi sie na jedzenie, ale zeby go poklepac, czy przelozyc...

Szkoda, ze Twoj wciaga mloda w Wasze sprawy.. Chyba nie wie, ze bardziej szkodzi dziecku niz tobie.

Znow mnie bezsennosc dopada. Caly dzien chodze snieta, a z wybiciem 21 mam oczy jak 5 zl :no:

Dziewczynki przeczytałam Wasze dzisiejsze posty i jestem na bieżąco, ale nie dam rady już odpisać, mimo dobrych chęci - po prostu padam na pyszczek. Dzisiaj obiecałam starszakowi, że spędzimy popołudnie tylko we dwoje (odkąd urodził się mały nie było takiej okazji, a wiadomo, że on też potrzebuje czasem mamusi tylko dla siebie ;-)), więc zabrałam go na małe zakupy i poszliśmy coś zjeść. A ponieważ młody wybrał sobie na prezent grę monopol, to nie było zmiłuj - musieliśmy odegrać partyjkę we trójkę ;) I dopiero skończyliśy.

Oczy mi się zamykają, uciekam, spokojnej nocki :)

Dziwne,ze twoje wyroby sie nie sprzedaja. Ja bardzo cenie wlasnorecznie wykonane rzeczy, zwlaszcza jak cos dostane ;-)
To tak jak ja :tak:

Macku- napewno sie sprzeda:tak: takie slicznosci wyrabiasz ze sie nie obejrzysz a stolik bedzie pusty:tak:

Nie tylko moje wytwory się nie sprzedają. Ogólnie jarmark jest jak na razie niewypałem... Może wiara jeszcze wpadnie w zakupowy szał? :dry:

Co do facetów - bez komentarza... Mój też ma czasami takie wstawy, że ręce i majtki opadają...

reklama
Hej Mamuśki
:-) jakoś brakło mi wczoraj i dzisiaj czasu aby wpaść do Was ale ostatnio czasem tak mam że tyle na głowie że nie mogę się pozbierać a jak mały mi zaśnie to ja sama już marzę o łóżeczku ...
Niespodzianka tak pomyślałam że nie jesteś z Londynu bo większość z niego ucieka ;-) i wcale się nie dziwie bo mnie też już on zaczyna męczyć po mału ale cóż takie życie ...

Monika20078 wyrazy współczucia :-(

Ostatnia edycja:
Do góry